Lala Kent:

- Livredd for å ha sex edru

Deler intime detaljer fra datinglivet.

VANSKELIG FORTID: Lala Kent sleit i lang tid med alkoholforbruket sitt. Nå deler hun detaljer om livet som edru. Foto: Stephanie Augello/Shutterstock/NTB
VANSKELIG FORTID: Lala Kent sleit i lang tid med alkoholforbruket sitt. Nå deler hun detaljer om livet som edru. Foto: Stephanie Augello/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Modell og realitystjerne Lala Kent (32), best kjent fra serien «Vanderpump Rules», har vært svært åpen i sosiale medier om at hun i lang tid slet med sitt forhold til alkohol.

Denne høsten kunne hun imidlertid feire fire år som edru, og en rekke livsendringer har skjedd de siste årene.

Blant annet gikk hun og forloveden Randall Emmet (51) hver til sitt bare et halvt år etter at datteren Ocean (1) ble født.

Kent er derfor tilbake på datingmarkedet, og da hun nylig gjestet podkasten «Intimate Knowledge» åpnet hun seg om hvordan alkoholismen har påvirket sexlivet hennes.

People har omtalt saken.

ENDELIG TILBAKE: Ny sesong av skandale-realityen «Fboy Island» er ute på HBO Max 24. november. Video: Rød Løper / HBO Max Vis mer

- Livredd

I podkasten forteller hun blant annet ærlig om at hun synes det er skummelt å ikke ha alkoholen til å gi henne selvtillit i senga lenger.

I sommer skal hun nemlig for første gang i livet hatt sex i edru tilstand.

- Jeg var livredd for å ha sex edru, fordi jeg hadde aldri gjort det før, deler hun.

Skal vi tro Kent gikk møtet over all forventing, ettersom hun i podkasten sier følgende:

- Den som lærte ham opp fortjener en pris, fordi det var helt utrolig!

Sjokkerte med nakenbilde

Etter flere år i realitybransjen er ikke Kent lenger beskjeden foran kamera. Det fikk hennes 1,7 millioner følgere på Instagram en smakebit av da hun tidligere i høst delte et bilde som etterlot lite til fantasien.

På bildet poserte hun naken i dusjen, noe som førte til flere reaksjoner fra følgerne. Mens noen hyllet bildet, var flere misfornøyde:

«Hun gjør tydeligvis alt for penger», mente en, mens en annen kalte henne for desperat.

«Hvorfor? Det virker desperat. Avfølger deg nå, dessverre».

LES OGSÅ: Dette skjedde bak lukkede dører

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer