<strong>ENESTE BARNLØSE:</strong> Kendall Jenner er snart den eneste i Kardashian-klanen som ikke har fått barn, og hun har ingen planer med det første. Foto: NTB Scanpix
ENESTE BARNLØSE: Kendall Jenner er snart den eneste i Kardashian-klanen som ikke har fått barn, og hun har ingen planer med det første. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall Jenner:

Livredd for å få barn

Kendall Jenner syns det er alt for skummelt å bringe barn inn til verden.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er i det nye Harper’s Bazaar at den nest yngste av Kardashian-søstrene åpner seg om at hun ikke har noen planer å få gå i sine søstres fotspor med det første.

For mens tre av hennes søstre venter barn i år, kunne Kendall Jenner (22) i følge People, avsløre at det blir lenge til vi får se henne med kul på magen.

- Skummelt med barn

- Jeg planlegger absolutt ikke å få barn med det første, fortalte hun modellkollega Cara Delevingne, som intervjuet henne for motebladet.

- Det blir interessant å se hvordan verden er når jeg får barn selv, sa supermodellen før Delevingne spurte:

- Å bringe barn inn i denne verden er skummelt akkurat nå, er det ikke?

- Ja, kjempeskummelt, bekreftet Jenner.

2018! Harper’s Bazaar @harpersbazaarus & @solvesundsbostudio

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

- Norsk fotograf

Supermodellen, og søsteren til Kardashian-klanen, stilte opp i en sexy moteserie i Harper’s Bazaar, der bildene er tatt av den norske fotografen Sølve Sundsbø.

Hun delte flere bilder fra moteserien, på sin egen Instagram der hun har rundt 86 millioner følgere. Bildene har allerede skapt overskrifter verden rundt på grunn av nakenheten.

- Vært naken før

Men det er ikke første gang Jenner stille opp naken for fotografene. Da hun la ut dette bilde i juli i fjor (se under) tok det ikke lang tid før fansen begynte å reagere. Men den gangen var det ikke på grunn av nakenheten, men fordi hun holdt en sigarett i hånden. Hun titulerte bilde med «Jeg røyker ikke,» noe som fikk folk til å rynke enda mer på nesen.

i don't smoke

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

- Normal oppvekst

Videre i Harper's Bazaar intervjuet kan Jenner fortelle at når tiden er inne til å skaffe barn er hun opptatt av at de skal få en så normal oppvekst som mulig. Hun vil dessuten prøve å holde dem unna sosiale medier så lenge det lar seg gjøre.

- Jeg tror definitivt at jeg vil sette en aldersgrense på det og holde dem unna så mye som mulig. Jeg elsket selv og ha muligheten til å leke i min egen hage, med mine dyr, hunden min og vennene mine.

- Jobber hardt

Modellen som har gått show for alt fra Balmain, Chanel og Marc Jacobs sier også i intervjuet at det ikke er lettere å være modell i dag enn for 20 år siden - bare fordi man har Instagram.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Jenner forteller at hun tross i sin populære Instagram, og berømte familie, måtte gå på alle castingene. Hun måtte møte alle fotografene. Hun fikk ikke slippe unna noe kun fordi hun hadde sosiale medier.

<strong>I SVART:</strong> Kendall Jenner på Golden Globe. Foto: NTB Scanpix
I SVART: Kendall Jenner på Golden Globe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- 12 timers dager

Jenner insisterer dessuten på at hun har jobbet like hardt som de berømte supermodellene gjorde på 90-tallet.

- Jeg har fremdeles 12-timers dager. Noen ganger jobber jeg 24 timer i strekk.

I følge Daily Mail kunne Jenner gjerne ønske seg litt mer privatliv innimellom. Men det er ikke lett når paparazzier følger etter henne hele døgnet.

Hun sier at hun gjerne skulle ha dratt til Disneyland eller vært på en offentlig strand. At det hadde vært fantastisk og fått være alene på en strand og kunne henge rundt og møte nye mennesker uten å bli plaget.

- Åpen om angst

Jenner har tidligere vært åpen om psykiske problemer, og at hun syns det vanskeligste med jobben er at hun må være borte fra familien sin så ofte. På sin egen nettside skrev hun:

«Jeg savner søstrene mine, resten av familien min og vennene mine veldig mye når jeg er ute å reiser, men det gjør den tiden vi har sammen så mye mer spesiell».

Men nå hevder supermodellen at hun har lært seg å mestre angsten.

«Angst har vært et stort hinder for meg, og det har vært vanskelig å forholde seg til det siste året, men jeg tror jeg endelig lærer å takle angstproblemene mine».

- Angst på fly

Kendall avslører at hun blant annet fikk angstanfall under en flytur.

«En gang fikk jeg et angstanfall på et fly hvor jeg bare måtte la angsten ta meg. Jeg følte hjertet mitt slo en million kilometer i timen, og jeg ble nummen i kroppen».

Les også: - De er i full krig om Kylies fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer