Kendall Jenner:

Livredd for å få barn

Kendall Jenner syns det er alt for skummelt å bringe barn inn til verden.

ENESTE BARNLØSE: Kendall Jenner er snart den eneste i Kardashian-klanen som ikke har fått barn, og hun har ingen planer med det første. Foto: NTB Scanpix
ENESTE BARNLØSE: Kendall Jenner er snart den eneste i Kardashian-klanen som ikke har fått barn, og hun har ingen planer med det første. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er i det nye Harper’s Bazaar at den nest yngste av Kardashian-søstrene åpner seg om at hun ikke har noen planer å få gå i sine søstres fotspor med det første.

For mens tre av hennes søstre venter barn i år, kunne Kendall Jenner (22) i følge People, avsløre at det blir lenge til vi får se henne med kul på magen.

- Skummelt med barn

- Jeg planlegger absolutt ikke å få barn med det første, fortalte hun modellkollega Cara Delevingne, som intervjuet henne for motebladet.

- Det blir interessant å se hvordan verden er når jeg får barn selv, sa supermodellen før Delevingne spurte:

- Å bringe barn inn i denne verden er skummelt akkurat nå, er det ikke?

- Ja, kjempeskummelt, bekreftet Jenner.

- Norsk fotograf

Supermodellen, og søsteren til Kardashian-klanen, stilte opp i en sexy moteserie i Harper’s Bazaar, der bildene er tatt av den norske fotografen Sølve Sundsbø.

Hun delte flere bilder fra moteserien, på sin egen Instagram der hun har rundt 86 millioner følgere. Bildene har allerede skapt overskrifter verden rundt på grunn av nakenheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer