Livredd for å ende opp som moren

Whitney Houstons 17 år gamle datter kom seg gjennom skandalene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Whitney Houston (48) og eks-mannen Bobbi Brown fikk i mange år mye oppmerksomhet for sin utagerende livsstil og hyppige bruk av rusmidler. Midt i den ville livsstilen vokste datteren Bobbi Kristina (18) opp.  Hun ble tydeligvis preget av den ville livsstilen og har allerede vært involvert i flere skandaler.  

I fjor trykket bladet National Enquirer bilder der Bobbi Kristina sniffet kokain. Like etter ble hun arrestert etter et pistoldrama mellom hennes venn Justin Walls og hennes eks-kjæreste Max Lomas.

Dette var ikke første gang Bobbi Kristina sjokkerer. I fjor lekket bilder på internett hvor tenåringen holder er automatgevær av typen AR-15, og i 2008 ble hun innlagt på psykiatrisk avdeling etter et sammenbrudd.

- Bobbi Kristina hadde løpt rundt og drukket og festet og gjort hva hun ville, fortalte en kilde den gang.

Den siste tiden har 18-åringen fokusert på sangtalentet sitt og postet flere videoer på internett der hun synger. Bobbi skal være livredd for å ende opp som moren sin, og har skjerpet seg for å unngå dramatikk. Endelig ser det ut til at skandalene er et tilbakelagt kapittel for 18-åringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney Houstons datter arrestert  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer