Tuva Fellman og Ronny Brede Aase:

- Livet som samboere er helt fantastisk

Ronny Brede Aase og Tuva Fellman ble nylig samboere etter et avstandsforhold på fem år.

ENDELIG SAMBOERE: Tuva Fellman og Ronny Brede Aase nyter livet som samboere for første gang. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG SAMBOERE: Tuva Fellman og Ronny Brede Aase nyter livet som samboere for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I begynnelsen av desember delte det populære P3-paret Ronny Brede Aase (31) og Tuva Fellmann (30) den gledelige nyheten om at de etter fem år som kjærester, endelig skulle bli samboere.

Da Se og Hør møtte dem under feiringen av den 500. episoden av «4-stjerners middag» tidligere denne måneden, kunne de to turtelduene røpe at samboerskapet har falt i smak.

Til tross for at de ikke hadde ventet noen overraskelser fra den andre når de flyttet inn sammen, kunne de begge avsløre hvordan samboerskapet har påvirket dem begge positivt.

Mye later nemlig til at Tuva har blitt hakket blidere etter at hun og kjæresten flyttet under samme tak.

- Er du ikke overrasket over hvor lite sint jeg er, spør Tuva lattermildt, til positiv respons fra kjæresten.

- Du har jo funnet din harmoni ved å flytte til Oslo, svarer han spøkefullt.

AVSLØRER RADIOTABBE: P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fossum Fellmann avslører sine største radiotabber på P3s 20-årsjubileumsfest. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Positivt overrasket

Tuva legger ikke skjul på at hun kan ha hatt kortere lunte tidligere, men at det har blitt bedre de siste ukene.

- Jeg har kanskje vært mye sint, men jeg er ikke så mye sint nå lenger. Avstandsforhold kan være vanskelig, forklarer hun.

Ronny har på sin side en klar formening om avstandsforhold.

- Etter fem år i avstandsforhold og fire uker i samboerskap, så velger jeg samboerskap, sier han.

Til tross for at de to turtelduene innrømmer at det er kommet få overraskelser siden de flyttet sammen, kan 30-åringen trekke frem én ting som har overrasket henne stort ved kjæresten.

SAMBOERE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman trives som samboere etter fem år i avstandsforhold. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
SAMBOERE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman trives som samboere etter fem år i avstandsforhold. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer

- Jeg må bare si det, men jeg blir så lykkelig av at Ronny har begynt å rydde når vi har fest, og kanskje nachspiel, før han går å legger seg, sier hun.

- På nyttårsaften gikk de siste gjestene klokka halv åtte på morgenen og da begynte jeg å rydde, noe jeg gjorde frem til klokka halv ti, og så gikk jeg å la meg, legger Ronny til.

Da Se og Hør møtte paret på premieren til «Åpent Forhold» med Henriette Steenstrup (43) og John Brungot (41) tidligere denne måneden, la ikke 31-åringen skjul på at det var godt å endelig ha blitt samboer med Tuva.

- Det er så utrolig bra, det er en så befriende følelse, og jeg har vært veldig spent på hvordan det skulle bli etter å ha hatt avstandsforhold i fem år, så flyttet vi sammen og foreløpig er det så sykt harmonisk, sa han til Se og Hør.

BRYTEKAMPEN: En hysterisk oljebryting-video av Silje Nordnes og daværende P3-programleder Live Nelvik, ble svært populær under P3-aksjonen i 2013. I 2014 gjorde gutta det samme. Video: NRK/P3 Vis mer Vis mer

Har blitt mer ryddig

På spørsmål om de hadde begynt å irritere seg over hverandre, var svaret soleklart:

- Nei, det er så deilig å bo sammen, og det er så deilig å bare være en enhet og ha en felles base, det er bare helt konge. Virkelig.

Selv om samboerskapet er harmonisk, var det en spesiell uvane 31-åringen hadde fått streng beskjed om å legge fra seg.

- Jeg står opp klokka fem, så går jeg på badet også hiver jeg av meg bokseren jeg har sovet i og slenger den på gulvet. Det har jeg alltid gjort før, men nå prøver jeg, for å være en god samboer, å ta den med meg ut av badet og legge den i skittentøyskurven før jeg går på jobb. Sånn at jeg hjelper til å holde badet ryddig, og det synes jeg er en bra ting.

STRÅLER SAMMEN: Ronny og Tuva fotografert under fjorårets P3-Gull. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
STRÅLER SAMMEN: Ronny og Tuva fotografert under fjorårets P3-Gull. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer

P3morgen-programlederen forklarte at han som aleneboer har vært veldig rotete, men at det skal endres nå som han ikke lenger bor alene.

- Ambisjonen er å ha en leilighet som er så ryddig at man alltid kan invitere folk på besøk, det har jeg slitt med som aleneboer, og veldig ofte har det vært sånn at vi ikke kan være hos meg. For det er så sykt rotete der. Men nå prøver jeg å være med på å bygge en base, en leilighet sammen der vi alltid kan ha folk på besøk.

P3MORGEN: Den populære P3-gjengen Markus Neby, Silje Nordnes og Ronny Brede Aase var på plass for kveldens premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
P3MORGEN: Den populære P3-gjengen Markus Neby, Silje Nordnes og Ronny Brede Aase var på plass for kveldens premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer

- Da må vi gifte oss

Om det med tiden blir barn og giftemål, gjenstår å se, ifølge Brede Aase.

- Vi får se, men altså hvis det her fungerer så tenker jeg at da må vi jo bare gifte oss, sa han til Se og Hør.

Ronny beskrev seg selv som en romantisk type, og fortalte at det er viktig å finne på ting med kjæresten gjennom året.

- Ja, jeg er romantisk, men kanskje ikke akkurat på valentines day. Men jeg liker å gjøre ting med kjæresten min gjennom hele året. Vi var nettopp på spahelg på Norefjell, og ble nesten snødd inne. Det er hyggelig å gjøre slike ting sammen.

Det ferske samboerparet har vært kjærester i fem år. Tidligere har Ronny lettet på sløret om hvordan paret møttes.

- Vi ble ikke kjærester på kontoret, akkurat. Vi møttes gjennom felles venner, og så ble vi kjærester under Øyafestivalen i 2012, sa han.​

Møttes gjennom felles bekjente

Ronny og Tuva har jobbet som radioverter i ulike byer, men nå jobber Tuva i et vikariat som produsent i samfunnsmagasinet «Ekko» på P2 i Oslo.

Det var i desember at radioverten annonserte nyheten om at hun og Ronny skulle flytte sammen under sendingen av radioprogrammet «Verdens rikeste land».

- Det blir veldig spennende, jeg gleder meg. Jeg kjenner at jeg nå begynner å bli svett, nervøs, glad, gira, alt på en gang, fortalte
Tuva i programmet, etter at hun uttalte at paret nok aldri før har vært sammen i mer enn fem uker av gangen, ettersom de har vært i et avstandsforhold.

Blødninger på øyet

Selv om Ronny er en av landets største radioprofiler har han tidligere fortalt at han opplever å få kommentarer på utseendet sitt, mest for øynene sine.

- Det er artig at dette ser ut til å være det eneste folk vil vite om meg, for det ingen som spør meg direkte. Men saken er rett og slett grå stær. Jeg ble født med blødninger på øyet, de forsøkte å operere, men det gikk til helvete. Jeg er blind på det ene øyet, og jeg ser veldig dårlig på det andre, fortalte han til Dagbladet i 2012.

Da Ronny var 17 år husker han å bli fortalt at han trengte å dra til lege fordi det «så helt for jævlig ut», i en dokø på en datamesse i Hamar.

- Hva skulle jeg si. Jeg hadde ikke hjerte til å si at jeg faktisk er blind på øyet. Jeg synes synd på karen, sa Ronny til avisen i 2012.

LES OGSÅ: Brudd for P3-Silje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer