Livet som «Himmelblå-Marit» er over for Line Verndal

Fikk overraskende reaksjon fra guttegjeng på byen.

SEOGHØR.NO: Line Verndal (42) gjør for tiden stor suksess som programleder i TV3-programmet «Hele Norge baker».

Mandag kunne hun glede seg over at programmet har blitt nominert til en  «Gullruten»-pris  i klassen «Beste reality (konkurranse)».

Uventete reaksjoner

POPULÆR: Line Verndal kan glede seg over at «Hele Norge baker» er nominert til en pris under årets Gullruten-utdeling. Foto: TV3
POPULÆR: Line Verndal kan glede seg over at «Hele Norge baker» er nominert til en pris under årets Gullruten-utdeling. Foto: TV3 Vis mer

Til Seoghør.no avslører Line - som i 2008 ble landskjent for sin rolle i NRK-serien «Himmelblå» - at hennes nye jobb som programleder har ført til uventete reaksjoner fra folk på gaten.

- En kveld for ikke lenge siden møtte jeg en gjeng med gutter som sa «der er hun bakedama!». Da tenkte jeg «er jeg blitt det? Fra «Himmelblå-Marit» til «bakdedame»?

-  Det er en underlig tittel. Men jeg er jo veldig stolt av programmet. Sånne merkelapper får du bare. Så jeg får bare godta det, sier hun med et smil.
 

Føler press på hjemmebane

Line Verndal avslører at rollen som bakedronning også har ført til økte forventninger på hjemmebane.

- Jeg vet ikke om andre tenker det. Men jeg er veldig glad i å bake, og har lyst til å imponere. Jeg vil helst servere noe bra når jeg har folk på besøk.

«Hele Norge baker» sendes søndager kl. 20 på TV3.

LES OGSÅ: Jon Almaas: - Det går galt hver uke