FAMILIELYKKE: Skal vi danse-paret Lars Aleksander Wiulsrud og Elena Bokorova Wiulsrud ble foreldre til vesle Alina i mai. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FAMILIELYKKE: Skal vi danse-paret Lars Aleksander Wiulsrud og Elena Bokorova Wiulsrud ble foreldre til vesle Alina i mai. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Livet som foreldre er ubeskrivelig

Elena og Lars Aleksander satte karrieren foran familieforøkelse. Nå har den etterlengtede babyen endelig kommet.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mai kunne Seoghør.no avsløre at «Skal vi danse»-paret Elena Bokorova Wiulsrud (29) og ektemannen Lars Aleksander Wiulsrud (29) hadde blitt foreldre for første gang.

MAMMALIVET: – Det er veldig koselig å være mamma. De første ukene var litt kaos med tanke på søvn og rutiner, men det begynte å ordne seg da hun var halvannen måned, forteller Elena. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
MAMMALIVET: – Det er veldig koselig å være mamma. De første ukene var litt kaos med tanke på søvn og rutiner, men det begynte å ordne seg da hun var halvannen måned, forteller Elena. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Lille Alina veide 3000 gram, da hun ble født.

– Alt skjedde så fort. Hun kom 10 dager før termin så vi var ikke helt klare. Samtidig var det deilig å slippe og gå over tiden, sier Elena med et smil til Se og Hør.

Det var, som for så mange andre, en rar og stor opplevelse å få med seg veslejenta hjem.

– Det gikk en stund før vi skjønte at vi hadde blitt foreldre, for på sykehuset var alt veldig fjernt. Plutselig satt vi i sofaen og tenkte: «Hva skal vi gjøre nå? Hvor er manualen»? Det var da det gikk opp for meg, forklarer Lars Aleksander.

Saken fortsetter under bildet.


Paret har danset sammen siden 2005, og ble kjærester samme år. To år etter giftet de seg. Begge har vært gjengangere i TV 2-suksessen «Skal vi danse», i tillegg til å danse profesjonelt.

I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør kan du se bildene av lille Alina, og lese mer om danseparet.
I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør kan du se bildene av lille Alina, og lese mer om danseparet. Vis mer


Men for fem år siden la de proffskoene på hylla, og endelig passet det med baby.

– Hadde det ikke vært for dansekarrieren så hadde vi fått barn for lenge siden. Vi kunne ikke være borte for lenge fra konkurransene.

Nå smiler livet til Lars Aleksander og Elena, som er storfornøyd med å ha blitt foreldre.

– Livet nå er litt som jeg forventet, men jeg klarte faktisk ikke å se for seg hvor glad man kan bli i et menneske. Det er ubeskrivelig, fantastisk hver eneste dag å se forandringene, sier Lars Aleksander.

Les hele saken og se bildene av Alina i Se og Hør, som er i salg nå!

LES OGSÅ: - Det var det eneste navnet vi begge likte veldig godt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer