- Livet som alenemor gjør meg utslitt

«Dawson's Creek»-stjernen Michelle Williams har brukt all sin energi på datteren siden eks-mannen Heath Ledgers død. Nå roper kroppen varsko.

NÆRT FORHOLD: Michelle Williams sier hun bruker mye energi på å gi datteren Matilda en god oppdragelse. Foto: All Over Press
NÆRT FORHOLD: Michelle Williams sier hun bruker mye energi på å gi datteren Matilda en god oppdragelse. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at skuespilleren, Heath Ledger, døde av overdose i 2008, har Oscar-nominerte Michelle Williams (34) , vært alenemor for deres felles datter, Matilda Rose Ledger (8).

Williams er blant annet kjent for sin rolle den populære TV-serien «Dawson's Creek».

I et nylig intervju røpet hun at det til tider er utmattende når man må kombinere en vellykket skuespillerkarriere med et liv som enslig mor.

-Jeg føler meg best til å oppdra barn når jeg ikke jobber. Da glemmer jeg ingenting, og har alt under kontroll.

- Men stort sett prøver jeg å gjøre to ting samtidig, og på best mulig måte. Det gjør at jeg føler meg utslitt, sier hun til Elle UK.

Sovner hele tiden

Michelle Williams sammen med avdøde, Heath Ledger, under Academy Awards i 2006. Foto: All Over Press
Michelle Williams sammen med avdøde, Heath Ledger, under Academy Awards i 2006. Foto: All Over Press Vis mer

Williams og Ledger møttes under innspillingen av «Brokeback Mountain» i 2004.

Året etter fikk de datteren, Matilda.

Paret gjorde det slutt ett år før Ledger ble funnet død i sin egen seng.

Williams innrømmer at flere år som alenemor har gått utover hennes sosiale liv.

-Jeg er den som sovner hele tiden. Du kan invitere meg på fest, og det er en hel scrapbook med bilder av meg som sover. Jeg har fått et kallenavn fordi jeg snorker.

Prøvde lykken igjen

Etter Ledgers død, har skuespillerinnen prøvd å finne lykken flere ganger. I 2012 datet hun How I Met Your Mother-stjernen, Jason Segel.

Forholdet tok slutt etter ett år, angivelig på grunn av for stor avstand mellom paret. Kun noen måneder etter bruddet, ble det kjent at alenemoren hadde funnet tonen med kunstneren, Dustin Yellin. I mai i fjor tok også dette forholdet slutt.

LES OGSÅ: - Hun er veldig lik sin avdøde far