Sandra Bullock:

- Livet mitt var ingenting før jeg fikk barn

Skuespilleren føler hun sløste med tiden før hun ble mor.

TOBARNSMOR: Morsrollen forandret Sandra Bullocks liv til det bedre. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Morsrollen forandret Sandra Bullocks liv til det bedre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hollywood-stjernen Sandra Bullock (53) holder vanligvis en lav profil i rampelyset.

Siden sommeren 2015 har hun vært kjæreste med modellen og fotografen Bryan Randall (51), men paret har enda til gode å vise seg sammen i offentlige sammenhenger.

Bullock er for tiden aktuell i «Ocean's 8» og i den forbindelse letter hun nå på sløret om mammarollen.

Fem år før den talentfulle skuespilleren ble sammen med Bryan adopterte hun sønnen Louis (8) som alenemor, og kort tid etter at de ble et par ble også datteren Laila (6) en del av familien.

Nå avslører 53-åringen at det var først da hun ble mor at livet fikk en mening.

- Alt forandres etter man får barn. Man ser tilbake på livet sitt og tenker at man har hatt et skikkelig bra liv, men etter at man får barn så skjønner man at livet ikke var noe som helst før de dukket opp, forteller hun til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg mener, jeg sløste med tiden min. Bokstavelig talt, sløste med tiden, hver dag frem til de kom inn i livet mitt. Og på grunn av dem vet jeg nå akkurat hva livet mitt handler om. Jeg er så velsignet.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Her forlater Sandra og Bryan et helsestudio i New York sammen høsten 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Her forlater Sandra og Bryan et helsestudio i New York sammen høsten 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I starten var Bullock i tvil om hun i det hele tatt ønsket å bli mor, men så fort hun fikk sønnen i armene i 2010 følte hun seg komfortabel i rollen.

- Jeg så på ham og tenkte: «Åh, der er du.» Det var som om han alltid hadde vært der. Han passet perfekt inn i armkroken min, og så meg inn i øynene. Han var vis. Sønnen min var vis, fortalte hun nylig, ifølge nettstedet.

- Jeg kaller ham min 78 år gamle sønn

Det var også vesle Louis som overtalte henne til å adoptere for andre gang i 2015.

I løpet av en samtale Sandra hadde med noen venner om døtrene deres, sa den gang tre år gamle Louis «Jeg har ingen døtre, men jeg skal få en baby snart».

- Jeg innså med det samme at han kanskje visste noe. Og når jeg tenker på det, så var det akkurat på denne tiden Laila ble født, delte Bullock.

Saken fortsetter under.

SE TRAILER: Sandra Bullock har tatt over roret etter George Clooney i «Ocean's 8». Video: Warner Bros. Pictures Vis mer

Sist måned beskrev hun sønnen som «supersensitiv».

- Jeg kaller ham min 78 år gamle sønn, forklarte hun til InStyle og sammenlignet Louis med den amerikanske komikeren Shecky Greene (92).

- Han er smart og snill. Jeg så det med en gang jeg fikk ham. Det var en spirituell åndelighet ved ham. Da tenkte jeg at «Jeg håper jeg ikke ødelegger dette».

Utroskapskandale

I 2010 opplevde Sandra Bullock et personlig mareritt da flere kvinner stod fram i media og hevdet de hadde vært utro med ektemannen hennes, Jesse James (49).

Avisoverskriftene førte til at paret flyttet fra hverandre og Jesse la seg inn til behandling hos psykolog, men ingenting kunne redde ekteskapet.

Duoen ble skilt etter fem års ekteskap.

De tre siste årene har derimot lykken smilt til tobarnsmoren. I dag bor nemlig hun og kjæresten Bryan sammen i Beverly Hills, hvor de oppdrar barna som en familie.

- Han er supersnill. For ungene er han nummer en, og jeg nummer to. Men jeg forstår det for han er morsommere og bestikker dem bedre enn meg, har hun tidligere uttalt.

KINOAKTUELL: Sandra Bullock, Sarah Paulson og Rihanna er for tiden å se i Oceans 8. Foto: NTB Scanpix
KINOAKTUELL: Sandra Bullock, Sarah Paulson og Rihanna er for tiden å se i Oceans 8. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jennifer Lawrence har fått ny kjæreste