STOPPET I TIDE: Colin Farrell levde i mange år et vilt liv med mye alkohol, dop og damer. Den harde livsstilen holdt til slutt på å ta livet av ham. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
STOPPET I TIDE: Colin Farrell levde i mange år et vilt liv med mye alkohol, dop og damer. Den harde livsstilen holdt til slutt på å ta livet av ham. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over PressVis mer

- Livet mitt raste sammen som et korthus

Colin Farrell snakker ut om sin ville fortid.

SEOGHØR.NO: Den irske skuespilleren Colin Farrell (37) slet i mange år med store narkotika- og alkoholproblemer.

Det gikk så langt at alkoholen nesten tok livet av ham, men for åtte år siden sjekket han inn til avvenning og klarte å komme seg på beina igjen.

I dag er han veldig glad for at det ville livet, som han selv kaller «de tapte årene», ikke gikk ut over Hollywood-karrieren.

- Det kapittelet i livet mitt fra jeg dro over til USA i 2000 og frem til «Miami Vice»-filmen i 2006 raste sammen som et korthus. Det lagde ikke noe lyd, men strukturen var borte, forteller han til Irish Times, ifølge E!Online.com.

Etter syv år med dårlig oppførsel hadde han opparbeidet seg et dårlig rykte i filmbyen og bestemte seg for å ta seg sammen og søke hjelp så fort «Miami Vice» var ferdig innspilt.

- Jeg har heldigvis aldri skjelt ut folk eller rasert hotellrom, og jeg vet at folk heiet på meg gjennom de ville årene. Det var fantastisk å oppdage det, sier Farrell.

Tobarnsfaren fant også tilbake til lidenskapen for skuespill.

- Den var blitt utvannet og giftig på grunn av all suksessen jeg hadde og berømmelsen jeg fikk. Jeg er glad Hollywood ga meg en ny sjanse.

LES OGSÅ: Farrell ønsket å bli Elizabeth Taylors åttende ektemann