KNUST: Ashley Cole skal være helt knust etter utroskapsskandalen og ber nå på sine knær om at kona Cheryl tar han tilbake.  Foto: Stella Pictures
KNUST: Ashley Cole skal være helt knust etter utroskapsskandalen og ber nå på sine knær om at kona Cheryl tar han tilbake. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Livet mitt er ødelagt

Forballstjernen ber på sine knær om å bli tilgitt.

Publisert
SEHER.NO: I slutten av februar ble det kjent at popstjernen Cheryl Cole (26) har bestemt seg for å forlate fotballektemannen Ashley Cole (29) etter at det ble avslørt at han nok en gang skal ha vært utro.

Fotballstjernen skal angivelig ha vært utro med tre forskjellige kvinner. I tillegg skal han ha sendt flere nakenbilder av seg selv til en fjerde kvinne.

Dette fikk Cheryl til å se rødt, og kort tid etter at nyheten slapp flyktet popstjernen til LA for å slippe unna mediehetsen.

Ashley på sin side befinner seg for tiden på en fransk sportsklinikk for å få behandling for sin brukne ankel, og ifølge kilder er Chelsea stjernen helt knust etter det som har hendt, skriver Daily Mail.

Bør Cheryl ta Ashley tilbake? Stem nederst til høyre.

Venner av fotballstjernen forteller at han forsøker desperat å få tak i sin kone, og ringer og sender meldinger kontinuerlig for å forsøke å overtale henne til å ikke gå fra han.

Da Cole dukket opp på balkongen utenfor sitt soverom i Frankrike mandag ettermiddag skal han ha blitt rasende over alle paparazzifotografene utenfor og ropt «fuck off! Hvorfor kan ikke alle bare la meg være i fred? Livet mitt har blitt ødelagt!».

- Ashley er i total sjokk og fatter det ikke. Det har virkelig overrasket vennene hans hvor ille han tar dette, forteller en venn av stjernen.

Ifølge The Sun skal Cheryl ha sagt ja til å møte ektemannen i neste uke, men vil kun gi han 15 minutter av sin tid.

Popstjernen har tidligere tilgitt ektemannen for utroskap, etter at det i 2008 ble kjent at han hadde hatt en affære med frisøren Aimee Walton. Den gang overbeviste Ashley Cheryl om at han fortjente en ny sjanse.

Nå ser det imidlertid ikke ut til at Cheryl er villig til å se gjennom fingrene lenger, og venner av popstjernen, deriblant "Idol"-dommer og mentor Simon Cowell, har bedt henne innstendig om å ikke tilgi ektemannen.

- Det er på tide at du tenker på deg selv. Han har hatt nok sjanser, skal Cowell ha uttalt.

I tillegg til at kona nå har forlatt han, måtte Ashley vitne Chelsea gå gjennom et knusende tap i kampen mot Manchester City forrige helg, og må selv holde benken på grunn av sin omfattende skade.

Både Cheryl og Ashley har nå tatt av seg sine gifteringer, men venner av fotballstjernen hevder han ikke har gitt opp kampen om å få kona tilbake.

- Han tilbringer mesteparten av tiden med å sende meldinger og ringe familien. Han ser miserabel ut, men han har mye tid til å tenke over det som har skjedd nå som han er skadet. Han er rett og slett låst fast der han befinner seg, ingen av familiemedlemmene eller venner har besøkt han, så han er utrolig ensom. Han virker helt fortapt, sier en kilde.

Cheryl på sin side er tilbake i England og har blitt observert utenfor sitt hjem i Surrey med sin mor Joan Callaghan (49). Så langt har hverken hun eller moren villet komme med flere kommentarer i forhold til bruddet.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå har hun sluttet å spise igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer