<strong>GALSKAP:</strong> Jennie Garth holder for tiden på med innspillingen av TMC-serien «Jennie Garth: Little Bit Country», og forteller at livet etter bruddet med ektemannen er «litt galskap».  Foto: All Over Press
GALSKAP: Jennie Garth holder for tiden på med innspillingen av TMC-serien «Jennie Garth: Little Bit Country», og forteller at livet etter bruddet med ektemannen er «litt galskap». Foto: All Over Press Vis mer

- Livet mitt er litt galskap nå

Jennie Garth snakker etter bruddet med sin utro ektemann Peter Fancinelli.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at «Twilight»-skuespilleren Peter Facinelli (38) og hans kone Jennie Garth (39) skal skilles etter at det ble påstått at han skal ha hatt en affære med en kanadisk kvinne.

Kort tid etter ble «Beverly Hills 90210»-stjernen Jennie sett uten giftering, og snakket omtrent samtidig om livet etter bruddet under et intervju med Access Hollywood Live.

- Livet mitt er litt hektisk akkurat nå, og privatlivet mitt er litt galskap, sier Jennie Garth i TV-intervjuet. 

Trebarnsmoren spiller for tiden inn TV-serien «Jennie Garth: Little Bit Country» i landlige omgivelser utenfor Los Angeles, noe hun mener passer bra med tanke på omstendighetene i livet hennes.

- Det er det jeg og jentene trenger akkurat nå, sier Garth.

En kilde nær paret uttalte til nettstedet Scallywag & Vagabond at Garth skal ha krevet skilsmisse etter at hadde hatt en Facinelli affære med en kvinne i 20-årene, men eks-paret gikk senere ut og benektet ryktene om utroskap.

- Det er rykter der ute som er fullstendig usanne og sårende for vår familie. Vi ønsker å gjøre det klinkende klart. Det er ingen tredjepart som er involvert i dette, sier Garth og Fancinelli til People.com.

Facinelli og Garth har vært sammen siden de møttes på settet til filmen «An Unfinished Affair» i 1996, og giftet seg i 2001. De har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5) sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Til slutt fikk hun nok av utroskapen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer