- Livet mitt er ikke verdt å leve

Samtalen med popstjernen Sarah Harding fikk venninnen til å slå alarm.

<strong>DEPRIMERT:</strong> Popartisten Sarah Harding skal ha vært så langt nede på grunn av rusproblemer og etter å ha blitt vraket av eks-kjæresten, at hun ikke lenger ville leve, ifølge bladet NOW. Foto: All Over Press
DEPRIMERT: Popartisten Sarah Harding skal ha vært så langt nede på grunn av rusproblemer og etter å ha blitt vraket av eks-kjæresten, at hun ikke lenger ville leve, ifølge bladet NOW. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Sarah Harding (29) - kjent fra bandet «Girls Aloud» - har ifølge bladet NOW slitt med rusproblemer i flere måneder, før hun i forrige uke la seg inn til behandling på en avvenningsklinikk i den amerikanske delstaten Arizona.

En venninne av popstjernen sier til bladet at Harding fikk en knekk da det september ble slutt mellom henne og eks-kjæresten Tom Crane.

I en telefonsamtale skal en desperat Harding ha fortalt venninnen at hun ikke så noen grunn til å leve lenger.

- Hun var i en svært dårlig form. Hun sa «livet mitt er ikke verdt å leve. Jeg er så deprimert. Vennene mine hater meg, familien min hater meg. Jeg må være en fæl person».

Kun etter at vennene og eks-kjæresten bønnfalt henne om å søke hjelp, skal Harding ha sagt ja til å legge seg inn på en avvenningsklinikk.

Behandlingen består av lange perioder hvor Sarah tvinges til å sove, fordi kroppen hennes må komme seg over rusabstinensene.

- Hun er fast bestemt på at hun skal bli bedre, sier en venn til NOW.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekker inn på rehab etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer