- Livet mitt er egentlig ganske tragisk

Vidar Busk slet med sprit og gjeld.

TILBAKE PÅ SCENEN: Vidar Busk er snart tilbake med nye plateprosjekter og ny turné. Nå snakker han ut om det harde artistlivet.  Foto: SCANPIX
TILBAKE PÅ SCENEN: Vidar Busk er snart tilbake med nye plateprosjekter og ny turné. Nå snakker han ut om det harde artistlivet. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: - Når jeg tenker over livet mitt, så er det egentlig ganske tragisk, sier den norske artisten Vidar Busk (40) til Dagbladet.

Bluesartisten tok publikum og kritikerne med storm, da hans første plate ble gitt ut i 1997. Året etter ble han årets artist under Spellemannprisen og siden da har han hatt en stor produksjon. Likevel ble han slått personlig konkurs i 2008. Nå innrømmer han at den harde livsstilen har satt sine spor.
 
- Jeg har ikke noe ønske om å romantisere livet jeg har levd. Det er mye kreativitet å hente i å reise sammen på en turné, men det å drikke seg opp for å være sterk der og da på scenen … kunsten er å hoppe av den syklusen før den tar rotta på deg. Sprit gjør at du mister dømmekraften, og da utvikler det seg til andre ting. Ikke fordi det blir en vane, men fordi du mister vurderingsevnen, sier Busk i et intervju med Dagbladet.

I intervjuet innrømmer han også å ha tatt piller med efedrin som «uppers».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.