ER DET SLUTT? Kilder skal ha det til at denne gangen har paret virkelig gått fra hverandre. Foto: All Over Press
ER DET SLUTT? Kilder skal ha det til at denne gangen har paret virkelig gått fra hverandre. Foto: All Over Press Vis mer

- Livet med ham var giftig

Nå pakker Angelina kofferten og reiser til Europa..

Publisert
SEHER.NO:  Kort tid etter at nyheten kom ut om at Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (46) hadde signert papirer for delt omsorg av sine felles barn, sies det at forholdet virkelig er over.

Til National Enquirer forteller en kilde at Angelina allerede har pakket kofferten og lagt planene klare for en fremtid uten Brad.

- Angie bruker energien sin på å bygge et liv uten Brad. Hun pakker allerede tingene til seg selv og barna for å reise til Europa for en tid, sier kilden til The Enquirer.

34-åringen skal snart begynne innspillingen av sin nyeste film "The Tourist" i Praha, og i mellomtiden hevder kilden at hun allerede planlegger å bli mor for syvende gang.

- Hun planlegger allerede å adoptere et nytt barn, og skal få hjelp av sin bror James (36) med adopsjonsprosessen. Og Angies strategi er å få roet seg ned litt i deres hjem i Frankrike, sier kilden.


Tidligere i dag skrev også The Enqiurer at paret allerede i desember hadde hyret en advokat for å bli enige om fordelingen av barna og verdiene.

Ifølge kilden virker det som om dette virkelig er slutten for Hollywoods mektigste par.

- Angelina føler at livet med Brad har vært giftig. Hun ser frem til en ny start, avslutter kilden.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES MER: Er det virkelig over?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer