- Livet i finansverden er ikke som det ser ut

Den billedskjønne bystyrekandidaten Julie Brodtkorb ble sett på som «politikkens Linni Meister».

POLITIKER: I høst ble hun valgt inn i Oslo bystyre, som den tredje mest populære Høyre-politikeren i hovedstaden. Her fra en tidligere anledning.  Foto: SCANPIX
POLITIKER: I høst ble hun valgt inn i Oslo bystyre, som den tredje mest populære Høyre-politikeren i hovedstaden. Her fra en tidligere anledning. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor ble det kjent at Julie Brodtkorb (36) søkte om skilsmisse fra finansektemannen Tore Aksel Voldberg (47) som hun hadde vært gift med siden 2004. Denne uken valgte Høyres bystyrekandidat å kvitte seg med eksmannens etternavn.

Brodtkorb er vokst opp i en velstående Trondheims-familie, og levd store deler av sitt voksenliv blant finanssositenen - som ikke er er en dans på roser, skal vi tro den flotte 36-åringen.

- Livet i finansverden er ikke som det ser ut fra utsiden.Jeg har sett kvinner i finansmiljøet som ikke eier noen ting som helst, men som tror de har alt. Blir de skilt, sitter de der like innestengt som en kvinne i burka på Grønland, sier hun til VG Helg.

Høyre-politikeren, som var kjent som stabsjefen til Erna Solberg, har tidligere blitt sammenliknet med glamourmodell og rosablogger Linni Meister, men kalte kommenaren for lavmål.

Etter bruddet med eksmannen Voldberg og det korte forholdet med den danske plastikk-kirurgen Christian Sneistrup (40) har 36-åringen bestemt seg for å konsentrere seg om barna - selv om hun denne julen reiser bort fra Norge og dem.

- Jeg gruer meg til å være uten barna. Det er selvsagt derfor jeg reiser bort. Jeg trodde jeg alltid skulle feire jul med storfamilien. Livet blir åpenbart ikke alltid slik man planlegger, avslører hun til magasinet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma grein før noen hadde sagt noe 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer