- Livet hennes er ute av kontroll

Lisa Marie Presleys venner frykter at hun kommer til å ende på samme måte som pappa Elvis.

- PÅ SAMMENBRUDDETS RAND: En venn av Lisa Marie Presley hevder den 42 år gamle datteren til Elvis Presley har store personlige problemer. Her blir hun intervjuet på talkshowet til Oprah Winfrey etter eks-mannen Michael Jacksons død i 2009. Foto: All Over Press
- PÅ SAMMENBRUDDETS RAND: En venn av Lisa Marie Presley hevder den 42 år gamle datteren til Elvis Presley har store personlige problemer. Her blir hun intervjuet på talkshowet til Oprah Winfrey etter eks-mannen Michael Jacksons død i 2009. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Som datter av rocke-kongen Elvis Presley har Lisa-Marie vært i rampelyset siden hun ble født.

Nå frykter vennene til 42-åringen at livet hennes er blitt så kaotisk at hun vil lide samme skjebne som sin berømte far og dø før hun fyller 50.

- Hun sier til vennene sine «livet mitt er i ferd med å bryte sammen. Jeg har aldri følt meg så alene,» sier en kilde til bladet National Enquirer.

Elvis Presley døde 42 år gammel i 1977 år, etter en lang periode med stadig verre helseproblemer og økende pillemisbruk.

Ifølge kilden til National Enquirer skal Lisa Maries personlige problemer også ha ført til trøbbel i ekteskapet med Michael Lockwood.

- Hun har gått opp i vekt, og hun klarer ikke å finne ut av hva hun vil med livet sitt. Det store spørsmålet er om hun klarer å rive seg ut av den negative spiralen.

Lisa Marie Presley har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Kjell Elvis tok sin første operasjon som 20-åring