Kylie Jenner:

- Livet har ikke forandret seg etter at jeg ble mor

Kylie Jenner har fått en ny gnist etter han hun ble mor for første gang.

SMÅBARNSMOR: I et nytt intervju forteller Kylie Jenner at livet som småbarnsmor ikke har forandret livet til den unge gründeren. Her er hun imidlertid avbildet med venninner før hun fikk barn - i forbindelse med sin egen 19-årsfeiring på Turks- og Caicosøyene i 2016. Foto: Splash News / NTB scanpix
SMÅBARNSMOR: I et nytt intervju forteller Kylie Jenner at livet som småbarnsmor ikke har forandret livet til den unge gründeren. Her er hun imidlertid avbildet med venninner før hun fikk barn - i forbindelse med sin egen 19-årsfeiring på Turks- og Caicosøyene i 2016. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer
Publisert

I vinter ble Kylie Jenner (21) mor for første gang til datteren Stormi Webster (6 md.), sammen med kjæresten Travis Scott (26).

Selv om nyheten var svært etterlengtet fra fansen den gang, har likevel ikke oppmerksomheten i etterkant vært like positiv.

Fansen har kritisert det ferske foreldreparet for å tilsynelatende tilbringe lite tid sammen med datteren, og heller kose seg med venner på blant annet Coachella-festivalen og andre festlige arrangementer.

Det er en sjelden gang Kylie snakker om den nye tilværelsen som mor, men i et nylig intervju med Vogue åpner hun seg opp for søsteren Kendall Jenner (22).

JETSET-LIV: Kylie Jenner reiser fortsatt verden rundt etter at hun ble mor. Her forlater hun restauranten Carbone i New York mandag, samme kveld hun også gjestet MTV VMAs 2018. Foto: NTB scanpix
JETSET-LIV: Kylie Jenner reiser fortsatt verden rundt etter at hun ble mor. Her forlater hun restauranten Carbone i New York mandag, samme kveld hun også gjestet MTV VMAs 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har det gøy

Uttalelsene hun kommer med forsvarer kanskje ikke det fansen lenge har kritisert den unge moren for, men skal man tro Kylie er hun for tiden svært lykkelig i sin nye tilværelse som småbarnsmor.

- Jeg tror nok ikke livet mitt har forandret seg siden jeg ble mor. Jeg tror heller måten jeg ser livet på har forandret seg, sier hun til søsteren sin, og legger til:

- Tidligere tok jeg dagene som de kom, men nå er jeg mer fremtidsrettet, sier hun.

I intervjuet med det verdenskjente magasinet, som er gjengitt av Fox News, forteller hun at selv om livet kanskje ikke har endret seg drastisk slik man skulle tro etter en fødsel, er det likevel noe som har endret seg ved Kylie.

FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott ble foreldre til Stormi Webster i februar. Her er kjæresteparet avbildet under Met-gallaen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott ble foreldre til Stormi Webster i februar. Her er kjæresteparet avbildet under Met-gallaen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg føler faktisk at jeg er blitt mer glad i meg selv etter at jeg fikk Stormi. Og jeg prøver å være … Jeg mener, jeg er allerede en positiv person, men jeg prøver å ha det gøy og å være positiv, sier hun.

- Årets fest

At Kylie vet hvordan å more seg, er det ingen tvil om. Tidligere denne måneden feiret den unge entreprenøren og realitystjernen 21-årsdagen sin, som fikk stor oppmerksomhet i utenlandsk presse.

Ingenting var overlatt til tilfeldighetene da den verdensberømte ettbarnsmoren inviterte sin egen Los Angeles-klan, inkludert sine like berømte søsken, til storslått (og veldig rosa) fest forrige uke - dagen før selve fødselsdagen den 10. august.

Ifølge E! News gikk servitørene ikledd t-skjorter med bilde av Jenners Forbes-forside på, og det ble servert mini-hamburgere og tunfisktartar. I tillegg var det fri flyt av tequila og geleshots

- Alle jentene drakk sammen, slapp seg løs og hadde det gøy. Til og med Kim Kardashian drakk - til alles overraskelse, fortalte en kilde til nettstedet.

BURSDAGSBARN: Kylie Jenner har oppnådd mer enn de fleste andre 21-åringer. Hun har blant annet gjort stor suksess som gründer, og tidligere i år ble hun mor for første gang. Det ser ut til at 21-åringen har tid til begge deler. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Kylie Jenner har oppnådd mer enn de fleste andre 21-åringer. Hun har blant annet gjort stor suksess som gründer, og tidligere i år ble hun mor for første gang. Det ser ut til at 21-åringen har tid til begge deler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Motemagasinet Harper's Bazaar var blant dem som har latt seg imponere av Jenners fest.

- Selv om de fleste av oss ikke ble invitert til det som må være 2018s største og best gjennomførte Barbie-fest noensinne, snakker de fotografiske bevisene for seg selv. En kan trygt si at dette var festen å være på, skrev magasinet.

Selv delte Kylie flere bilder fra den storslåtte festen:

perfect night 🎉💗

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

we’re 21 bitch!

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Blir med på Turné

Om Kylie i det hele tatt faktisk har tid til datteren Stormi opp i det hele, er ikke godt å si.

Tidligere denne måneden svarte hun imidlertid fansens kritikk da hun avslørte at både hun og Stormi blir med på lasset når Travis legger ut på turné med albumet «Astroworld».

Dermed kan duoen sørge for at de begge får mest mulig tid sammen med sin førstefødte i tiden som kommer.

- Jeg og Storm er klare for turné, skrev Kylie til et promobilde for turneen, fulgt av en lenke til nettsiden hans, samt et hjertesymbol og en sirkustelt-emoji.

me and storm ready for tour 🎪♥️ shop.travisscott.com

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

LES OGSÅ: Setter fart på rykteflom etter disse bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer