NYBAKTE FORELDRE: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad ble foreldre for første gang 28. april.  Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad ble foreldre for første gang 28. april. Foto: NTB scanpixVis mer

- Livet har aldri vært større og skjørere

Jenny Skavlan åpner seg om hverdagen som nybakt mor til vesle Åse.

SEOGHØR.NO: For kun halvannen uke siden kunne kjendisparet Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) ønske datteren Åse velkommen til verden.

Den gledelige nyheten delte begge på hver sin Instagram-profil med et bilde av en blomsterbukett og barnesokker.

Nå åpner den populære klesdesigneren seg om livet som nybakt mamma i et nytt innlegg på Instagram.

«Lyden av en fis har aldri vært vakrere og livet har aldri vært større og skjørere. Vi takker og bukker for gratulasjoner, nå har vi meldt oss på den første sesongen av "På hjul med Åse" og skal nyyyyte tiden som fersk trekløver. #4evahevah (til mammapolitiet: Slapp av, vi lufter godt foran og bak)», skrev 29-åringen til et bilde av paret med en barnevogn. 

Avslørte kjønnet på kvinnedagen

Det var i oktober Jenny og Thomas avslørte at de ventet sitt første barn sammen, og i anledning kvinnedagen 8. mars røpet paret at deres førstefødte var en jente.

«Thomas og jeg skal ha en jente. Hun ligger inni magen min og aner ikke til hvem eller hvor hun skal. Da vi fikk beskjeden om at mikromennensket kroppen min jobber fulltid med å produsere, er en jente, var vi alle i ekstase. Besteforeldre, søsken, venner – lykkeønskningene om det fine, sterke kjønnet kom fra alle kanter» annonserte Jenny i blogginnlegget i starten av mars. 

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan legger ikke skjul på at de trives i den nye hverdagen som småbarnsforeldre. Her er paret sammen under Costume Awards i januar.  Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan legger ikke skjul på at de trives i den nye hverdagen som småbarnsforeldre. Her er paret sammen under Costume Awards i januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Gift i to år

Lille Åse ble født to dager etter toårsbryllupsdagen til Jenny og «Fingern». Stjerneparet giftet seg på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo den 26. april 2014.

Den solfylte sommerdagen for to år siden strålte den flotte skuespilleren i en egendesignet brudekjole, noe hun fikk mye oppmerksomhet for.

- Hun knuser alle. Hun så helt nydelig ut og man begynner å grine bare man ser på henne. Så fin er hun, sa programleder Live Nelvik til Seoghør.no etter vielsen.

LES OGSÅ: Nå svirrer romanseryktene igjen