«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

- Livet gir ikke mening lenger

Det blir et tårevått farvel når en femte deltaker må forlate konkurransen.

BRYTER SAMMEN: En deltager bryter sammen etter exit i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» Video: Discovery+ Vis mer
Publisert

I torsdagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» blir de seks resterende deltakerne tatt på sengen av programleder Tom Stiansen (50), som meddeler at de skal ut i nok en utslagskonkurranse.

Konkurransen kommer bare kort tid etter den forrige, hvor influenser Iselin Guttormsen (34) kastet inn håndkleet.

I torsdagens episode går konkurransen ut på at deltakerne ved hjelp av to tau, som føres tvers over en planke, skal føre små kuler opp til toppen. Det er totalt tre kuler som skal fraktes og plasseres i hvert sitt hull.

UHELDIG: Henrik Elvestad var uheldig og fikk kokende vann over seg i «71 grader nord - kjendis». På grunn av dette fikk han en annengrads forbrenning i. Video: Discovery + Vis mer

Trist avskjed

I denne konkurransen er det tydelig at det gjelder å ha konsentrasjonen på plass og nervene i sjakk, og for noen byr nettopp dette på utfordringer.

Mot slutten er det bare «God morgen Norge»-programleder, Vår Staude (54), og tidligere langrennsløper, Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34), som står igjen, og dermed kjemper om den siste plassen i gruppen.

I starten gikk ikke konkurransen Staudes vei, men plutselig får hun dreisen på det og får på plass to baller. Til slutt mangler begge én ball.

KONSENTRERT: Utslagskonkurransen endte med at den tidligere langrennsløperen måtte reise hjem. Foto: TVNorge
KONSENTRERT: Utslagskonkurransen endte med at den tidligere langrennsløperen måtte reise hjem. Foto: TVNorge Vis mer

Uhrenholdt Jacobsen mister ballen sin, og rekker derfor ikke få den på plass, før Staude får lagt på plass sin siste. Dermed er det Uhrenholdt Jacobsen som blir den femte deltakeren til å forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Artist Fay Wildhagen (27) er den første som spurter bort til Uhrenholdt Jacobsen for å gi henne en god klem. Det blir en tårevåt avskjed mellom de to, som har knyttet et sterkt bånd under oppholdet.

TUNGT: Fay Wildhagen var først ute med å klemme Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Foto: TVNorge
TUNGT: Fay Wildhagen var først ute med å klemme Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Foto: TVNorge Vis mer
TRIST: Den tidligere langrennsløperen legger ikke skjul på at det er trist å måtte forlate de andre deltakerne. Foto: TVNorge
TRIST: Den tidligere langrennsløperen legger ikke skjul på at det er trist å måtte forlate de andre deltakerne. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg var bare ikke god nok på de greiene her, så da ryker jeg på det, og det er dritkjipt, innrømmer Uhrenholdt Jacobsen i episoden.

Hun legger heller ikke skjul på at det blir svært vemodig å forlate alle deltakerne, men spesielt Wildhagen.

- Det er kanskje når vi kommer hjem at vennskapet vårt virkelig kommer til å blomstre og begynne. Det jeg er mest takknemlig over her er at jeg har møtt henne, og fått det jeg tror blir en venn for livet, fortsetter 34-åringen i episoden.

GÅR GALT: Her går det galt for Steffen Iversen i «71 grader nord - kjendis» Vis mer

- Gir ikke mening lenger

Wildhagen bryter sammen når Uhrenholdt Jacobsen forlater de andre deltakerne, og hun innrømmer at det blir tøft å være igjen uten støttespilleren sin.

- Livet gir ikke mening lenger, jeg kan nesten ikke forestille meg å dra på tur uten Astrid, sier Wildhagen i episoden.

BRYTER SAMMEN: For Fay Wildhagen ble det spesielt tungt å skulle ta farvel med sin gode venninne. Foto: TVNorge
BRYTER SAMMEN: For Fay Wildhagen ble det spesielt tungt å skulle ta farvel med sin gode venninne. Foto: TVNorge Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Fay Wildhagen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som opplyser om at de ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar utover det som blir sagt i episoden.

Det er imidlertid ikke bare en exit som står på programmet i kveldens episode. Senere blir seerne også vitne til at komiker Henrik Elvestad (47) pådrar seg en brannskade. Dette skjer når han får kokende vann over foten sin ved et uhell.

Etter å ha fått foten undersøkt av produksjonens lege blir det konkludert med at Elvestad har andregrads forbrenning.

AU: Da Henrik Elvestad tok av seg sokken sin fikk han et uventet syn. Foto: TVNorge
AU: Da Henrik Elvestad tok av seg sokken sin fikk han et uventet syn. Foto: TVNorge Vis mer

Overfor Se og Hør forklarte komikeren at brannsåret måtte pleies nøye etter uhellet, noe han syntes var irriterende til tider.

- Du har ofte ikke så mye overskudd og tid når du kommer frem til camp, så det å sette av en halvtime til sårpleie passet dårlig. Det gikk bra, selv om såret egentlig ikke skulle ha noe fuktighet, men det viste seg at en blanding av myrvann og svette var helt gull.

- Gjorde det vondt å gå på tur i etterkant?

- Det var for så vidt bra bandasjert, men i høyere hellinger var det et problem for da fikk skokanten kontakt med såret, svarte Elvestad.

LIVLIG: Adrian Sellevoll vet å by på seg selv - også i «71 grader nord kjendis.» Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

LES OGSÅ: - Føler meg veldig overkjørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer