- Livet føles veldig stabilt for tiden

John Arne Riise snakker ut om det nye livet med kjæresten.

STABILT LIV: John Arne Riise trives med livstilværelsen. Foto: Stella Pictures
STABILT LIV: John Arne Riise trives med livstilværelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden stormet rundt fotballproffen John Arne Riise (31) etter en rekke krasse Twitter-meldinger, som førte til kraftig kritikk fra VG-kommentator Truls Dæhli.

Derfor var det ekstra godt da Riise scoret på straffe på overtid i kvalifiseringskampen mot Slovenia tirsdag kveld.

Dagen etter gikk turen sammen med kjæresten, Louise Angelica Markussen (21), tilbake til London, der stjernen bor. Med på turen var også hunden Chihuahua Elita.

- Jeg har alltid vært glad i hund, men jeg har aldri hatt tid til det på grunn av mye reising med fotballen. Det er koselig å komme hjem når Louise og hundene er der. Livet føles veldig stabilt for tiden, forklarer han til VG.

I sommer skrev Se og Hør at Riise leier en leilighet i London for 70.000 kroner i måneden i et av Londons mest eksklusive områder.

- Det skal bli godt å få mitt eget hjem i London hvor jeg kan være sammen med barna mine. Jeg savner dem veldig etter en lang VM-periode med landslaget, sier Riise, som har tre barn fra to tidligere ekteskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Leier for 70.000 kroner i måneden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer