- Livet er veldig fint for tiden

MGP-vinner Margaret Berger hylles av britisk avis

SUKSESS: Etter suksessen i MGP har Maragret igjen blitt en av norges mest spennende kvinnelige artister. Foto: Andreas Fadum
SUKSESS: Etter suksessen i MGP har Maragret igjen blitt en av norges mest spennende kvinnelige artister. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Margaret Berger (27) stakk av med seieren i den norske MGP-finalen i konkurranse med blant annet Datarock og Sirkus Eliassen, og ser nå frem til den internasjonale finalen i Malmø i midten av mai.

Nå får hun drahjelp av den britiske avisen The Guardian, som trekker frem Berger som noe av det beste Skandinavia har å by på av kvinnelige popartister.

- Det er helt fantastisk gøy. Guardian er en veldig stor og respektert avis, og jeg ser på den som en anerkjennelse å være der. Om det kommer noe konkret ut av det er vanskelig å si, men jeg har i alle fall en veldig fin dag, sier Berger til Dagbladet.

- Livet er veldig fint for tida. Det ruller ganske godt. Jeg føler jo jeg har fått en ny sjanse. For meg gjelder det bare å gripe de mulighetene som byr seg.

Sammen med fem andre artister blir årets MGP-vinner omtalt i svært rosende ordelag av avisens musikkjournalist Michael Cragg. Han beskriver låten «Feed You My Love» som spektakulær, med store synther og mørk tekst.LES OGSÅ:  Måtte låne penger av pappa etter MGP-seieren Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer