- Livet er snudd opp ned

Nå skal «Ingen Grenser»-deltager Kenneth Birkenes inspirere andre med sin historie.

TV-SUKSESS: Deltagerne i «Ingen Grenser» har fått livet snudd på hodet etter å ha delt sine historier på TV.  Foto: Håvard Jenssen/Mastiff
TV-SUKSESS: Deltagerne i «Ingen Grenser» har fått livet snudd på hodet etter å ha delt sine historier på TV. Foto: Håvard Jenssen/Mastiff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sesong to av NRK-serien «Ingen Grenser» ble en braksuksess og hele 1,4 millioner nordmenn fulgte med da de elleve deltagerne besteg Snøhetta etter en lang og strabasiøs ferd.

Etter at programmet sluttet i begynnelsen av februar har ikke deltagerne opplevd mindre pågang. Kenneth Birkenes (30) rørte mange med sin historie. 30-åringen ble rammet av krefttypen Ewing sarkom hele tre ganger, og etter «Ingen Grenser» er det nå mange som ønsker å leie ham inn for å holde foredrag og inspirere andre.

- Jeg blir nedringt av folk som vil jeg skal holde foredrag, det er flere henvendelser hver dag. Jeg syns det er flott at jeg kan bruke min egen erfaring positivt og være en inspirator for andre, sier Birkenes til Dagbladet.


TV-profilen jobber daglig i en villmarksbutikk, men skal fra mai kutte ned til 50 prosent stilling for å fokusere på foredrag. Han skal blant annet bidra på Kreftforeningens arrangementer. Birkenes har også tatt en ukes ferie for å fokusere på konen Marthe og datteren Johanna.

-Det var nødvendig med litt fri. Det var ganske texas en periode, og jeg måtte puste ut for å prøve å komme tilbake til det gamle og holde fokus. Livet er blitt snudd opp ned, og det er viktig å ta vare på familien, sier han til avisen.


Også de andre deltagerne har merket stor pågang etter TV-suksessen. Kari Sangro Olestad, Liv Tone Lind og Fredrik Alden Thorsen er noen av dem som også holder foredrag. Birgit Skarstein har tatt permisjon fra studiene for å være leder i Velferdstinget.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Urolig for reaksjoner etter «Ingen Grenser»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer