- Livet er snudd helt på hodet

Skiskytter-stjernen Tora Berger elsker sin nye hverdag som småbarnsmor. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: - Det er rett og slett helt gull å være mamma! 

Tora Berger (34) legger ikke skjul på at hun stortrives i sin nye rolle - som bleieskiftarbeider. 

For tre måneder siden ble den abdiserte skiskytter-dronningen mamma for første gang. 

Veslegutten - som har fått navnet Aleksander -veide 3750 gram og målte 51 cm da han kom til verden på Levanger sykehus søndag 12. april kl. 18.30.

- Men i dag er han nesten dobbelt så stor. Han vokser i rekordfart og begynner allerede å få dobbelthake, selv om jeg ikke helt skjønner hvor han har fått den fra, ler Tora.

Ny hverdag

I tirsdagens utgave av Se og Hør denne uken viser hun for første gang frem den blide og livlige hjerteknusere sin.

- Livet er snudd helt på hodet. Men det gjør ingenting og er egentlig bare koselig. Aleksander er verdens snilleste og skjønneste gutt. Han sover både godt og lenge om natten og når det gjelder bleieskiftene får jeg svært god hjelp av ektemannen min, Trond.

NY HVERDAG: Sønnen Aleksander har gitt Tora Berger en ny hverdag. Foto: Espen Solli, Se og Hør
NY HVERDAG: Sønnen Aleksander har gitt Tora Berger en ny hverdag. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

Tora har det siste året vært engasjert som ambassadør og frontfigur for skiskytterturneen "Spenning i sikte" - et prosjekt som har til hensikt å promotere neste års VM i skiskyting som skal gå i Holmenkollen.

GULLVINNER: Tora Berger ble en av Norges beste kvinnelige skiskyttere gjennom tidene i løpet av sin karriere. Her er hun i aksjon i Holmenkollen i 2014. Foto: NTB scanpix
GULLVINNER: Tora Berger ble en av Norges beste kvinnelige skiskyttere gjennom tidene i løpet av sin karriere. Her er hun i aksjon i Holmenkollen i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

 

Tok med seg sønnen til Nord-Norge

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Toras nye hverdag og se flere bilder av henne og hennes lille gullgutt. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Toras nye hverdag og se flere bilder av henne og hennes lille gullgutt. Foto: Se og Hør Vis mer

Etter å ha tatt seg en liten pause på noen få uker i forbindelse med fødselen, var Tora tilbake på jobb igjen allerede i juni. Og da hun nylig var på en lengre turnè i Nord-Norge hadde hun med seg sin nyfødte sønn i bagasjen.

- Det er jo viktig å la ham få se fedrelandet sitt så tidlig som mulig, ler Tora og legger til at Aleksander også har vært med på Harrytur til Sverige og korte ettermiddagsturer til fjells.

- Hva er grunnen til at dere har valgt å døpe ham Aleksander?

- Det er jo så utrolig mange navn å velge i. Vi satte opp en liste med de navnene vi kunne komme på i farten og til slutt sto det mellom to av dem. Det ene var Aleksander og akkurat det er det ikke så mange rundt oss som heter, forteller Tora som ikke ønsker å sammenligne OL- og VM-suksess med det å få barn.

- Skulle noen be meg om å velge tror jeg bare at jeg hadde sagt: Ja takk, begge deler! smiler gullgrossisten fornøyd.

LES OGSÅ: Tora Berger ble mamma for første gang

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer