- Livet er det samme etter «Ingen Grenser»

TV-serien forandret ikke hverdagen til Birgit Skarstein.

Publisert
SEOGHØR.NO: Andre sesong av realityprogrammet «Ingen Grenser» ble en gigantsuksess på NRK og over én million nordmenn fulgte de elleve deltagernes tøffe ferd gjennom norsk natur som endte på Snøhetta.

For deltagerne har oppstyret og medieoppmerksomheten som fulgte vært en stor forandring fra livet de ellers lever og mange har sagt at serien har forandret livene deres.

Birgit Skarstein har også figurert mye i mediene og var til og med gjest på «Skavlan». Allikevel synes hun ikke livet er annerledes etter serien.  

- Jeg er veldig glad for at folk liker programmet og at vi har vært med på noe det norske folk har synes vært alright og fint, men jeg merker det ikke så mye i dagliglivet mitt. Selv om vi har merket at programmet har gått, sier Skarstein til Seoghør.no.


Lørdag strålte Birgit i en rosa kjole på den røde løperen under utdelingen av «Gullruten» i Grieghallen i Bergen. «Ingen grenser» fikk pris for for årets beste reality foran serier som «Trekant» og «Blanke ark» og Kari Sangro Olestad vant prisen som årets deltager.

– Tusen takk. Dette er veldig stort. Jeg vil takke produksjonsselskapet Mastiff, NRK, alle som deltok i programmet og Lars Monsen, sa Olestad da hun mottok prisen.


Etter sending dro deltagerne på fest der de minglet med kjente TV-fjes som Thomas Numme og Harald Rønneberg, Freddy Dos Santos og Thomas Giertsen. Skarstein så frem til festen, men lot seg ikke imponere av kjendisstatus. 

- Alle er folk og jeg gleder meg til å møte mange hyggelige mennesker, sa hun på den røde løperen.

   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk tror vi er sammen i virkeligheten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer