- Livet er bedre etter HIV-diagnosen

Charlie Sheen snakker ut om hvordan livet hans er blitt etter at han avslørte sin største hemmelighet.

LIVET SMILER: Charlie Sheen har fått et nytt og mer meningsfullt liv etter at han sto frem som HIV-positiv.  Foto: wenn.com
LIVET SMILER: Charlie Sheen har fått et nytt og mer meningsfullt liv etter at han sto frem som HIV-positiv. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor sjokkerte Charlie Sheen (50) nok en gang, da han under et TV-intervju fortalte at han er HIV-positiv.

Den skandaløse skuespilleren har i flere år levd et vilt partyliv, og har blant annet vært sammen med flere pornostjerner.

Før han avslørte nyheten, hadde skuespilleren betalt millioner for å få folk som visste om diagnosen til å holde munn. Til slutt ble det så dyrt, at han så seg nødt til å fortelle sannheten.

Lever i sølibat

Nå forteller Charlie at livet hans har endret seg til det bedre etter at han stod frem.

- Livet er bedre nå. Det er mer flytende og mer heltemodig, sier han ifølge Radaronline.

Han har også fått et bedre forhold til faren sin, «Apokalypse nå!»-stjernen Martin Sheen (75).

- Noe skjedde mellom ham og meg. Vi er mye bedre venner enn vi var tidligere. Vi dømmer hverandre ikke, og vi har det bare gøy sammen. Jeg er heldig som har ham, sier Charlie i et intervju med TV-legen Dr. Oz ifølge Page Six.

Saken fortsetter under bildet.

BEDRE FORHOLD: Charlie Sheen har kommet nærmere faren Martin Sheen, som også er filmstjerne.  Foto: wenn.com
BEDRE FORHOLD: Charlie Sheen har kommet nærmere faren Martin Sheen, som også er filmstjerne. Foto: wenn.com Vis mer

Sheen er likevel ikke fornøyd med alle aspekter av livet, og forteller at han ikke har hatt sex på syv måneder.

- HIV er ikke den beste sjekkereplikken. Jeg kunne ikke hatt sex i et kvinnefengsel engang. Men sånt skjer når både jeg og de rundt meg vet om diagnosen. Det går fint, sier han.

Selger kondomer

Fans og presse var fulle av lovord etter at «Two and a half men»-stjernen tok det vanskelige valget og fortalte om sykdommen. I etterkant har Charlie også laget sine egne kondomer i samarbeid med merket LELO.

- Burde ikke en fyr med fem barn, et barnebarn og HIV kjøpe kondomer og ikke selge det? spør han retorisk.

- Men egentlig er det helt logisk. Det finnes ingen bedre talsperson for å snakke om hvor viktig kondomer er og stigmaet knyttet til dem, sier Charlie, som også vil lete etter en HIV-kur i et nytt TV-program.

DESIGNER KONDOMER: 50-åringen har lansert en egen kondom-kolleksjon, som han nylig promoterte i London.  Foto: Xposure
DESIGNER KONDOMER: 50-åringen har lansert en egen kondom-kolleksjon, som han nylig promoterte i London. Foto: Xposure Vis mer

I det første TV-intervjuet fortalte fembarnsfaren om dagen han fikk den tunge beskjeden.

- Jeg visste det for fire år siden. Det begynte med hodepiner og svette. Etter mange tester sa legene hva det var. Det er vanskelig å ta imot de tre bokstavene, sa stjernen åpenhjertig og la til at han lever fint og holder sykdommen i sjakk med medisiner.

LES OGSÅ: Sheens eks-kone legger seg inn på rehab etter HIV-avsløringen