- Livet blir så tomt

- Terje var et enestående menneske og kjæreste, far og ektemann, sier en sorgtung Ingun Spiten.

DET GODE LIVET: Dette Se og Hør-bildet fra 2000 er et av de beste minnene Ingun har. Bildet henger på hedersplassen i stuen. Foto: Soh Tor Kvello
DET GODE LIVET: Dette Se og Hør-bildet fra 2000 er et av de beste minnene Ingun har. Bildet henger på hedersplassen i stuen. Foto: Soh Tor Kvello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Unikt ekteskap!
Mandag kveld ebbet livet ut for hedersmannen og NRK-veteranen Terje Dalby. Kona Ingun (55), hans sønner Espen (36), Hans Petter (35), Ole Christian (29), hennes sønn Carl Peder (25) og hunden Benjamin (9) fikk tatt et verdig farvel ved hans sykeseng på Hospice Lovisenberg.


Etter fem operasjoner og åtte års kamp mot kreften måtte han gi tapt - Terje Dalby ble bare 61 år.


- Terje var et enestående menneske. Han var glad i alle og alle ble jo så glade i ham. Selv i de verste sykdomsperiodene brukte han krefter på å tenke på de rundt seg. Han nærmest utslettet seg selv, sier enken Ingun til Se og Hør.


- Det er så utrolig sårt å prate i "var"-form. Jeg kan nærmest ikke tro at han er borte. Vi levde et uovertruffent liv som kjærester og ektepar. Jeg vet ikke hvordan det blir å klare seg uten Terje. Men livet må gå videre.


Det var Terjes gode kollega Arne Scheie som på sett og vis førte dem sammen.


- Amors piler traff under Arnes 50-årslag i 1994. To år etter flyttet Terje inn til Carl Peder og meg, og i 2002 giftet vi oss, sier Ingun drømmende. Minnene er nemlig så mange, gode og varme om ektemannen og den unike pappaen og stefaren.


- Guttene forgudet ham. Og det gjaldt ikke minst for min sønn. De hadde så mange flotte opplevelser sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer