PLANLEGGER DE FLERE BARN? Etter at Khloé svarte en fan på nevnte spørsmålet, har internett gått av hengslene. Her med kjæresten Tristan Thompson (27) i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
PLANLEGGER DE FLERE BARN? Etter at Khloé svarte en fan på nevnte spørsmålet, har internett gått av hengslene. Her med kjæresten Tristan Thompson (27) i fjor høst. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Livet blir komplett med flere barn

Khloé Kardashian hinter om familieforøkelse på sosiale medier.

Er det ikke den ene Kardashian-søsteren, så er det den andre. Få dager etter nyheten om at Kim Kardashian (38) angivelig venter sitt fjerde barn med ektemannen Kanye West (41), hinter lillesøster Khloé (34) kraftig om at også hun planlegger å utvide familien.

Det var i et innlegg på Twitter søndag at 34-åringen, som har datteren True (9 mnd.) med kjæresten Tristan Thompson (27), svarte en tilhenger på følgende spørsmål:

«Tenker du å få flere barn?»

Kryptisk

«Herlighet, jeg vet ikke. Jeg elsker henne (True) så mye, og hun gjør livet mitt komplett», starter Khloé, før hun gjør en aldri så liten helomvending:

«Flere barn gjør nok livet mitt enda mer komplett, men jeg vet ikke. Tiden får bare vise, hva gud vil for meg».

Til tross for at Twitter-meldingen er langt fra en bekreftelse på at 34-åringen venter et nytt barn, har det ikke hindret pressen fra å spekulere. Nettstedet Hollywood Life er blant dem som konstaterer at Khloé og Tristan er «klare for en ny baby i 2019».

Hvem vet. Tidligere i uken hevdet kjendiskanalen E!, tv-stasjonen som sender «Keeping up with the Kardashian», at Kims angivelige babyplaner skal ha fått store ringvirkninger innad i familien. En kilde fortalte nemlig til nettstedet at flere Kardashian-søstre skal ha fått hastverk med å følge etter Kim.

Babyboom

- Kims babynyhet påvirker søstrene og deres babyplaner. De elsket å være gravide samtidig, og vil at barna skal være nær i alder. Alle spøker med at de vil ha en ny runde med «trillinger», fortalte kilden.

Med trillinger menes fjorårets babyboom, der henholdsvis Kim Kardashian, Kylie Jenner (21) og Khloé Kardashian ønsket hver sin datter velkommen til verden. Mens de to sistnevnte ble mødre for første gang, ble Kim altså trebarnsmor.

Trebarnsmor er også eldstesøster Kourtney Kardashian (39), som har barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3) sammen med ekskjæresten Scott Disick (35). Selv om 39-åringen angivelig er singel i skrivende stund, etter bruddet med 14 år yngre Younes Bendjima (25) i fjor høst, har også hun ved flere anledninger snakket om ytterligere familieforøkelse.

Kilden som E! har snakket med, sier riktignok ingenting om hvilke søstre som angivelig planlegger familieutvidelser i 2019.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

Svangerskapsproblemer

Verken Kim eller Kanye har kommentert den siste ukens babyskriverier. Skal vi tro de siste overskriftene venter stjerneparet en gutt, som skal komme til verden via en surrogatmor til våren.

TAUSE: Kanye West og Kim Kardashian har verken bekreftet eller avkreftet at de venter sitt fjerde barn. I mellomtiden nyter de late dager sammen i Miami. Her avbildet i het omfavnelse før helgen. Foto: NTB Scanpix
TAUSE: Kanye West og Kim Kardashian har verken bekreftet eller avkreftet at de venter sitt fjerde barn. I mellomtiden nyter de late dager sammen i Miami. Her avbildet i het omfavnelse før helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er i så fall ikke første gang, hvis nyheten stemmer, at ekteparet benytter seg av surrogatmor. Kim Kardashian sliter med såkalt forliggende morkake - som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner - og måtte ty til den alternative svangerskapsmetoden da yngstedatteren Chicaco (11 mnd.) ble født i januar i fjor.

Den gang forsøkte de vordende trebarnsforeldrene etter beste evne å holde surrogatormoren unna offentligheten, for å unngå unødvendig pressejag. Kvinnens identitet ble dermed aldri formelt kjent, selv om hun, uten å vise ansikt, tok del i en episode av «Keeping up with the Kardashians».

Kim og Kanye, som betalte dyre dommer for svangerskapet, skal ha vært svært fornøyd med prosessen og knyttet nære bånd til kvinnen. Ifølge People har de likevel valgt å benytte en annen surrogatormor for å bære fram sitt fjerde barn.

Surrogatbyttet skal ikke ha vært et opprinnelig ønske fra ekteparet, men har medisinske grunner.

LES OGSÅ: Derfor sendte Kim sin yngste datter bort

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Har sikret seg advokatjobb

Har sikret seg advokatjobb

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

- Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

- Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255