«Love is Blind»:

- Livene våre går i ulike retninger

Realityparet skal skilles.

OVER: Iyanna McNeely og Jarette Jones har brutt med hverandre. Foto: Instagram/Jarrette Jones
OVER: Iyanna McNeely og Jarette Jones har brutt med hverandre. Foto: Instagram/Jarrette Jones Vis mer
Publisert

I sesong to av den populære Netflix-serien «Love Is Blind» fant prosjektlederen Jarette Jones (32) og programkoordinatoren Iyanna McNeely (28) raskt tonen og knyttet et sterkt bånd til hverandre.

«Love Is Blind» går ut på at deltakerne blir kjent gjennom hver sin side av en vegg - uten å se hverandre. Dersom kjemien stemmer kan de velge å forlove seg. Deretter følger serien parene fra første møte til veien mot alteret.

«Langt fra lett»

Litt mindre enn ett år etter at TV-seerne fulgte den gryende forelskelsen til Jones og McNeely, avslører paret nå at de skal skilles.

«Etter nøye gjennomtenking, så er vi lei oss for å dele nyheten om at vi er separerte og skal begynne skilsmisseprosessen. Selv om vi har kjærlighet for hverandre, så går livene våre i ulike retninger og det er ok. Å komme til denne beslutningen var langt fra lett og vi vil alltid ønske hverandre det absolutt beste», skriver duoen blant annet i et felles innlegg på Instagram onsdag, ifølge Us Weekly.

SESONG 2: Netflix-suksessen «Love is Blind» er tilbake med sesong to. Video: Netflix Vis mer

Årets «Love Is Blind»-sesong ble filmet våren 2021 og begynte å rulle over skjermene i februar i år.

Til tross for at Jones til slutt fridde til McNeely, så var det aldri noen hemmelighet at han også hadde en svært god tone med en annen deltaker, Mallory Zapata (32).

Jones fridde faktisk først til Zapata, som takket nei, og selv om dette først gjorde McNeely usikker på relasjonen deres bestemte hun seg altså likevel for å gi det et forsøk, og sa ja.

- Iyanna passer bedre til meg for hun er alt jeg trenger, fortalte Jones om sin nå fraseparerte kone til Us Weekly i mars.

- På papiret, så hadde det aldri funket mellom Mallory og meg. Iyanna var veldig forskjellig fra meg og jeg tror de ulikhetene er ting jeg trenger i livet mitt for å hjelpe meg å vokse, og å bli en bedre person og ektemann.

LES OGSÅ: Om forlovelsen: - Ganske forbannet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer