Lively og Reynolds forelsket seg på dobbeldate

- Det må ha vært den den pinligste daten for de to andre - for gnistene mellom Blake og meg var som et fyrverkeri, avslører Ryan Reynolds.

KINOAKTUELL: Ryan Reynolds er straks aktuell i den nye superheltfilmen Deadpool. Her poserer han for fotografene sammen med sin vakre kone, Blake Lively, under et event for filmen i New York sist uke. Foto: NTB Scanpix
KINOAKTUELL: Ryan Reynolds er straks aktuell i den nye superheltfilmen Deadpool. Her poserer han for fotografene sammen med sin vakre kone, Blake Lively, under et event for filmen i New York sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: For ett år siden jublet stjerneparet Blake Lively (28) og Ryan Reynolds (39) av lykke da datteren James så dagens lys.

Duoen møtte hverandre for første gang under innspillingen av superheltfilmen «Den grønne lanterne» i 2010, men på den tiden var de begge i andre forhold.

Nå avslører Reynolds, som fikk sitt gjennombrudd i komiserien «Pizzagjengen», når han og kona først innså at det var noe mer mellom dem enn bare vennskap.

- Rundt ett år etter «Den grønne lanterne» var vi begge single og dro på en dobbeldate. Hun var på date med en annen fyr, og jeg var på date med en annen jente.

- Det må ha vært den den pinligste daten for de to andre - for gnistene mellom Blake og meg var som et fyrverkeri, avslører han til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

HETE SCENER: I filmen «Den grønne lanterne» spilte Ryan og Blake kjærester. Han var på den tiden fremdeles gift med Scarlett Johanson.  Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: I filmen «Den grønne lanterne» spilte Ryan og Blake kjærester. Han var på den tiden fremdeles gift med Scarlett Johanson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg etter ni måneder som par

Deretter gikk det slag i slag for skuespillerkollegaene.

I 2011 kom nyheten om at de var kjærester, og etter en kort intens romanse giftet superparet seg i en hemmelig seremoni året etter.

- Vi var kompiser lenge før vi ble sammen, og det tror jeg er den beste måten å starte et forhold på, forteller Ryan til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: Her er duoen sammen på preimere av Den grønne lanterne i 2011. Samme året som de forelsket seg.  Foto: NTB Scanpix
VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: Her er duoen sammen på preimere av Den grønne lanterne i 2011. Samme året som de forelsket seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Seks år etter at bladet People kåret kjekkasen til «Verdens mest sexy mann», stakk han  tidligere denne uken av med tittelen  «Verdens mest sexy far» - i samme magasin.

At Reynolds forguder datteren sin, gjør ham garantert ikke mindre attraktiv hos det motsatte kjønn.

- Å få en datter var en drøm som gikk i oppfyllelse for meg. Jeg ville ha gjort det dårlig som konge, sier han til People.

- Jeg trenger ikke å forberede meg på at hun kommer til å ha meg surret rundt lillefingeren sin. Det har jeg allerede vært helt siden den dagen hun ble født.

Da vesle James fylte ett år 16. desember postet den stolte pappaen denne bursdagshilsenen til henne på Twitter:

 

LES OGSÅ: Ryan Reynolds sjekker om datteren puster om natta