Live fra Kjendisgallaen

Motepolitiet Jan Thomas er klar for å kaste terning på direkten under Se og Hør kjendisgalla.

SEOGHØR.NO: Mandag 10. november er det duket for årets Kjendisgalla, der norske kjendiser dresser seg opp til en kveld i Se og Hørs mest glamorøse ånd.

I år skal Se og Hørs eget motepoliti, Jan Thomas Mørch Husby, for første gang gå live fra den røde løperen på Seoghør.no når kjendisene ankommer.

Til Seoghør.no forteller han at han gleder seg enormt til å live-debutere som motepoliti.

- Dette har alltid vært en drøm for meg. Folk elsker å snakke om terningkast, Motepolitiet er kjempepopulært og har skapt overskrifter i nesten ti år. Det er jo litt annerledes å gjøre dette live, men jeg tar utfordringen på strak arm, forteller Jan Thomas begeistret.

Se opptak fra kjendisgallaen øverst i saken

KJENDISTUNGT: Jan Thomas skal snakke med stjernene om mote og stil på den røde løperen. Her poserer han med «Top Model»-kollega og venninne Vendela Kirsebom på Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: FameFlynet Norway
KJENDISTUNGT: Jan Thomas skal snakke med stjernene om mote og stil på den røde løperen. Her poserer han med «Top Model»-kollega og venninne Vendela Kirsebom på Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Ikke bare terningkast

Stjernestylisten understreker at norske kjendiser har begynt å bli vant til å få terningkast, og at han har sett klare forbedringer på den røde løperen.

Jan Thomas tror at Motepolitiet live på Kjendisgallaen 2014 er et Hollywood-inspirert initiativ som har en klar fremtid også i Norge.

FORBILDE: Jan Thomas mener norske kjendiser ikke bør være så redde for glamor på staselige rød løper-arrangementer. På Oscar-utdelingen er fotside kjoler et must - her stråler Cate Blanchett i en perlebesatt kreasjon på årets utdeling i mars.  Foto: FameFlynet
FORBILDE: Jan Thomas mener norske kjendiser ikke bør være så redde for glamor på staselige rød løper-arrangementer. På Oscar-utdelingen er fotside kjoler et must - her stråler Cate Blanchett i en perlebesatt kreasjon på årets utdeling i mars. Foto: FameFlynet Vis mer

- Dette er en forsmak på hva det norske folk, og ikke minst norske kjendiser, kan vente seg fremover, for eksempel på Gullruten eller Spellemannprisen, sier han til Seoghør.no.

Imidlertid forsikrer han at kjendisene ikke trenger å frykte den røde løperen mandag kveld, ettersom hovedfokuset ikke vil være på terningkast.

- Dette skal bare være hyggelig, en positivt ladet kveld! Entertainment, men også lærerikt. Folk hjemme skal få høre kjendisene snakke med meg om antrekk, image, om de har stylist eller ikke, hvor lang tid de har brukt på å pynte seg og hva slags stiltips de har.

- Men jeg er jo en spontan mann, så jeg kommer nok til å kaste noen impromptu terninger på direkten også, innrømmer Jan Thomas.

Helhet og personlighet

Et råd til potensielt nervøse kjendisgjester er å fokusere på helhet, mener «Jan Thomas-metoden»-skaperen.

- Dette er ingen konkurranse om å ha dyrest eller kortest kjole. Det handler om personlig stil, om å optimalisere et uttrykk og finne et antrekk som er skreddersydd til din egen figur, sier han med ettertrykk.

FIKK SEKSER: Programleder Guri Solberg lot seg begeistre da Jan Thomas trillet terningen til seks for dette gjennomførte antrekket på Costume Awards i fjor.  Foto: Stella Pictures
FIKK SEKSER: Programleder Guri Solberg lot seg begeistre da Jan Thomas trillet terningen til seks for dette gjennomførte antrekket på Costume Awards i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den profilerte stylisten og moteeksperten mener at Kjendisgallaen er et tydelig glamorøst konsept, og at det er dette kjendisene bør ha i bakhodet når de velger seg antrekk og styling.

- Jeg har høye forventinger om at folk tar den helt ut, med flott sammensatte antrekk som forsterker den skuespilleren eller artisten som bærer dem. Folk bør ikke være redde for å tenke Oscar- eller Emmy-utdelingen, dette er en galla, understreker Jan Thomas videre.

Følg Jan Thomas i aksjon på den røde løperen live her på Seoghør.no, når Se og Hørs Kjendisgalla går på lufta fra klokken 18.00 mandag!

LES OGSÅ: Jan Thomas hyller dronningen på bursdagen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.