BLE SINT: Liv Ullmann ble provosert da Cate Blanchett ikke kunne teksten sin og attpåtil gikk til angrep på henne. Etterpå beklaget Ullmann og de ble gode venner igjen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLE SINT: Liv Ullmann ble provosert da Cate Blanchett ikke kunne teksten sin og attpåtil gikk til angrep på henne. Etterpå beklaget Ullmann og de ble gode venner igjen. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Liv Ullmann skjelte ut Cate Blanchett

Den norske divaen snakker ut om samarbeidet med superstjernen.

Publisert
SEHER.NO: Liv Ullmann (72) opplevde i fjor stor suksess, både i Australia og USA, som regissør av stykket «En sporvogn til begjær» med Hollywood-stjernen Cate Blanchett (41) i hovedrollen.

Men det var ikke slik at samarbeidet gikk bedre enn man kan tenke seg med to divaer rundt samme scene, kommer det frem i torsdagens premiere på NRKs nye portrettserie «Anne & Ronny møter 8 med vilje». Det skriver Dagbladet.

- Cate og jeg hadde en stor konflikt. Hun kunne jo ikke teksten i det hele tatt. Da gjennomgangen var over, var jeg sint. Plutselig angriper hun meg, forteller den to ganger Oscar-nominerte skuespillerinnen i NRK-programmet.

Ullmann, som også forteller at hun hadde ventet at det skulle bli vanskelig å samarbeide med Blanchett, smeller tilbake at det ikke er hennes feil at hun ikke kan teksten sin. Deretter forlater hun rommet i sinne.

- Så gikk jeg inn igjen og sa: Vi gjør akkurat som dem i stykket. Vi er sinte på hverandre fordi vi ikke ser hverandre. Jeg vil bare at alle skal være perfekte med en gang, noe som er galt.

Cate Blanchett sier selv følgende om samarbeidet med Liv Ullmann:

- Det har vært som en julemiddag med en dysfunksjonell familie, hvor vi ler, gråter, blir sinte og frustrerte, men også har dyp kjærlighet og respekt for hverandre. Vi kunne snakke fra levra. Det er ikke alltid slik at du får alle i samme båt, men det var vi, takket være regissøren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Cate Blanchett: - Jeg vil ikke se ut som en 25-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer