Liv Tyler elsker sine nye fødselskilo

Filmstjernen stresser ikke med å gå ned i vekt etter at hun ble mamma til vesle Lula Rose.

FIKK EN DATTER: Liv Tyler koser seg som nybakt mamma. Foto: wenn.com
FIKK EN DATTER: Liv Tyler koser seg som nybakt mamma. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: I juli ble Hollywood-stjernen Liv Tyler (39) og manager-kjæresten David Gardner foreldre til vesle Lula Rose.

Siden den gang har skuespilleren delt flere bilder av sin lille datter med fansen på Instagram.

For tre uker siden ble hun blant annet rost opp i skyene da hun delte et bilde hvor hun ammer den nyfødte babyen.

Mange mødre føler et visst press til å kvitte seg med babyvekten så fort som mulig etter fødselen. Dette oppfordrer Tyler alle til å slutte å stresse med. 

- Vær snill med deg selv. Alle er forskjellige. Alle har forskjellige kropper, og alle opplever fødslene forskjellig, sier hun til People, ifølge Contacmusic.com.

Lula rose 5 weeks old @davidgardner

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Saken fortsetter under bildet. 

Skaper bånd med datteren

«Ringenes Herre»-skjønnheten synes det er mye viktigere å tilbringe kvalitetstid med sin lille jente.

- Noen menneskers kroppstype gjør at de ser helt normale ut rett etter fødselen, mens for andre tar det mange måneder. Jeg synes det er best å fokusere på din egen og barnets helse, samt å skape et bånd mellom mor og barn, forklarer hun videre.

Klær og mote er heller ikke noe Tyler tenker på i disse dager. Hun holder det i stedet enkelt og komfortabelt.

- Jeg går mye rundt i pyjamaser i vakker bomull eller silke. Løse plagg hvor man ikke kan se magen min så tydelig ettersom dette er en overgangsperiode hvor det ikke er så lett for folk å se om jeg er gravid eller bare lubben, ler hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KLER SEG BEHAGELIG: Etter at Liv Tyler fikk sitt tredje barn i begynnelsen av juli sverger hun til vide og flagrende plagg. Her har hun vært til en legetime med sin nyfødte datter i New York sist måned. Foto: Splash News
KLER SEG BEHAGELIG: Etter at Liv Tyler fikk sitt tredje barn i begynnelsen av juli sverger hun til vide og flagrende plagg. Her har hun vært til en legetime med sin nyfødte datter i New York sist måned. Foto: Splash News Vis mer

I tillegg til Lula har Liv også sønnen Sailor Gene (18 mnd) med forloveden Gardner, samt sønnen Milo (11) fra ekteskapet til musikeren Royston Langdon. David har på sin side sønnen Gray (8) fra et tidligere forhold.

I en hektisk hverdag som travel småbarnsmor synes derfor 39-åringen at det er viktig å prøve å finne tid til seg selv også.

- Det handler om enkle ting som å ta et langt bad, legge en ansiktsmaske eller pusse tennene. I starten er det veldig vanskelig å balansere tiden mellom å ta vare på barnet og å ta vare på seg selv.

And now this is happening !!!!

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Saken fortsetter under bildet. 

Gardner, som er manager i underholdningsbransjen i Hollywood, er bestevenn med David Beckham, og paret valgte den tidligere fotballproffen som gudfar da sønnen Sailor ble døpt i fjor.

Under Sailors fødsel var det bestefaren og rockelegenden, Steven Tyler (68), som klippet navlestrengen.

Lille Sailor ble nemlig født seks uker for tidlig, og Gardner var utenbys da vannet plutselig gikk.

- Jeg hadde aldri på en million år trodd at jeg skulle føde med min far og søster til stede, men det var faktisk ganske søtt for vi lo en hel del, har Liv fortalt til Jimmy Kimmel.

STOLT BESTEFAR: Aerosmith-vokalist Steven Tyler blir gjerne med datteren Liv på trilletur med hennes små barn. Foto: Splash News
STOLT BESTEFAR: Aerosmith-vokalist Steven Tyler blir gjerne med datteren Liv på trilletur med hennes små barn. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Timberlake åpner seg om det vonde bruddet fra Britney