KOS: Liv Tyler sier nå at hun er tilbake i matchvekt, og at hun nyter livet som mamma. Her er hun i parken med  Milo. Foto: All Over Press
KOS: Liv Tyler sier nå at hun er tilbake i matchvekt, og at hun nyter livet som mamma. Her er hun i parken med Milo. Foto: All Over PressVis mer

Liv-redd for babyfettet

- Jeg ble veldig trist og ringte 1-800 HELP me, forteller skjønnheten Liv Tyler.

SEHER.NO: - Jeg ble så glad da jeg fant ut at jeg var gravid, da kunne jeg gi slipp på presset og bare fokusere på babyen. Ja, ha det morsomt, lage mat og spise uten å tenke på arbeid!

Dette forteller "Ringenes Herre"-skuespilleren Liv Tyler (29) til Daily Record. Etter to års mammapermisjon, er hun klar for å ta fatt på arbeidet igjen.

Babylykken skulle allikevel ikke vare lenge for den smellvakre superstjernen, som blant annet har blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner.

- Da Milo var ni måneder gammel ble jeg fotografert mens jeg hadde på meg en mammakjole. US Weekly lurte på om jeg var gravid igjen..., sier hun.

- Jeg ble veldig trist og ringte 1-800 HELP me, deretter en personlig trener. Jeg måtte begynne å jobbe hardt igjen. Det tok meg et år å miste kiloene etter fødselen.

Liv bestemte seg for å jobbe hardt, og nå er hun tilbake i det hun kaller matchvekt.

- Å være mamma endrer livet ditt på alle mulige måter. Det er vakkert, det betyr at det er mer med deg enn bare deg selv. Jeg var veldig heldig, jeg tok meg fri to år og koste meg skikkelig...

LES OGSÅ: Slik mistet andre kjendismødre babyfettet