Liv Grete er hos ham hele tiden

- Vi lever i spenning, sier Raphael Poireès svigerfar.

HARD PÅKJENNING: - Det er trasig. Vi lever i spenning. Men vi tar til oss alle de positive signalene vi får. Liv Grete er hos ham hele tiden, forteller Raphaels svigerfar, Knut Skjelbreid til Dagbladet om tiden etter Raphael Poireès ulykke. Foto: SCANPIX
HARD PÅKJENNING: - Det er trasig. Vi lever i spenning. Men vi tar til oss alle de positive signalene vi får. Liv Grete er hos ham hele tiden, forteller Raphaels svigerfar, Knut Skjelbreid til Dagbladet om tiden etter Raphael Poireès ulykke. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Tidligere skiskytter Rapael Poireè (35), gift med Liv Grete Poireè (35), ble 28 desember hardt skadd i en ulykke. Da en firhjuling - også kalt en ATV - veltet over ham, fikk skiskytterstjernen rundt 200 kilo over seg. Rygg og nakke ble hardt rammet.
 
- Det er trasig. Vi lever i spenning. Men vi tar til oss alle de positive signalene vi får. Liv Grete er hos ham hele tiden, forteller Raphaels svigerfar, Knut Skjelbreid til Dagbladet.

Poireè har vært igjennom en operasjon som varte i 12 timer. Under denne operasjonen fikk han operert inn en plate foran i halsen, og en i nakken. Ifølge idrettssjefen for skiskytterne, Per Arne Botnan, skal Rapael opereres en gang til på et senere tidspunkt.

- Ulykken og sykehusoppholdet har vært en hard påkjenning for pasienten og hans pårørende. Poireè er våken og kan kommunisere, står det i den siste pressemeldingen fra Haukeland universitetssykehus.

Raphael Poireè har hatt en stor skiskytterkarriere bak seg, og har vunnet både OL- og VM-medaljer, samt 44 seiere i verdenscupen. Denne karrieren hjelper ham nå.

- Han er sterk både psykisk og psykisk. Det er en stor fordel at han er godt trent, forteller Knut Skjelbreid.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg tenker på Liv Grete