Little Miss Sunshine er blitt voksen

– Jeg ser veldig annerledes ut nå, sier Abigail Breslin

NÅ: Abigail Breslin er blitt en trendy tenåring. På "The Call"-premiere tidligere i år stilte hun med helsort antrekk, bar mage og røde lepper. Under søndagens Teen Choice Awards var hun feminin i grønn kjole og paljetter. På kvelden skiftet hun t Foto: All Over
NÅ: Abigail Breslin er blitt en trendy tenåring. På "The Call"-premiere tidligere i år stilte hun med helsort antrekk, bar mage og røde lepper. Under søndagens Teen Choice Awards var hun feminin i grønn kjole og paljetter. På kvelden skiftet hun t Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Abigail Breslin (17) sjarmerte en hel verden da hun ni år gammel spilte Olive i «Little Miss Sunshine».

I filmen gjør hun en mislykket opptreden på en skjønnhetskonkurranse for barn. I virkeligheten er Abigail vokst opp til å bli en pen, ung dame.

Under helgens Teen Choice Awards imponerte hun i en smaragdgrønn kjole fra Rafael Cennamo, pumps fra Manolo Blahnik og paljettjakke.

– På vei til Teen Choice. Sååååå gira! tvitret Breslin, som skriver at hun «elsker alt som glitrer» i presentasjonen av seg selv på Twitter.

Abigails klesstil har forandret seg mye fra hun 10 år gammel stilte i en rosa prinsessekjole da hun ble nominert til Oscar som en av de yngste noensinne. I dag er hun ikke redd for dype utringninger, bar mage eller røde lepper. Faktisk blir er hun overrasket over at folk kjenner henne igjen i det hele tatt!

– Jeg får alltid sjokk når folk faktisk kjenner meg igjen fra «Little Miss Sunshine», fordi jeg ser så annerledes ut. Det er interessant at de alltid sier «Du ser så mye eldre ut». Jeg sier «Takk – tror jeg…», forteller 17-åringen til People.


I dag er Breslin platinablond med en feminin stil. Sånn har det ikke alltid vært. Gjennom årene har hun vært innom hiphop-stilen og klassiske antrekk med rutet foldeskjørt. Håret har vært brunt og mørk blondt. Nederst i saken kan du se bilder fra hennes stilutvikling.

– Jeg har lært mye om meg selv gjennom klesvalgene jeg har tatt. Jeg elsker å lese motemagasiner og se på moteblogger, forteller Abigail til People.
 
LES OGSÅ: Tjener 100 000 kroner i timen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer