Monica og Chris Nyhus:

- Litt vemodig

I den kommende sesongen av «Bloggerne» utfører Chris Nyhus et drastisk inngrep.

AKTUELLE: Monica og Chris Nyhus er aktuelle i den kommene sesongen av «Bloggerne». Foto: Naina Helén Jåma / NTB
AKTUELLE: Monica og Chris Nyhus er aktuelle i den kommene sesongen av «Bloggerne». Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

Mandag forrige uke ble det kjent at vi på nyåret nok en gang skal få følge familien Nyhus i en ny sesong av «Bloggerne» på TV 2.

I tillegg blir også Eveline Karlsen (29), Emma Ellingsen (20) og Alexandra Joner (31) å se på skjermen i den kommende sesongen, mens Sophie Elise Isachsen (26) og Iselin Guttormsen (34) ikke blir å se denne gangen.

Til gjengjeld blir det et gjensyn med Martine Lunde (25) og to helt nye «Bloggerne» -profiler, Sara Emilie Tandberg (28) og Gisle Agledahl (31).

I anledning presselanseringen tok Se og Hør en prat med influenserparet Monica (34) og Chris Nyhus (35) for å høre hva vi kan vente oss i den 16. sesongen av programmet.

VIXEN: Rød løper intervjuer Nyhus-ekteparet på Vixen 2021. Vis mer

- Kutter strengen

Allerede da paret debuterte i «Bloggerne», i sesong tretten, snakket Chris om at han ønsket å sterilisere seg. På det tidspunktet hadde de allerede tre gutter, og en liten jente på vei.

- Jeg bestemte meg allerede da for å sterilisere meg, forteller 35-åringen.

Og nå har det skjedd, forteller Monica:

- Chris kutter strengen i denne sesongen, så det er litt gøy.

Om kamerateamet var med under prosessen gjenstår å se, men at firebarnsmoren var litt skeptisk legger hun ikke skjul på:

FERSKE FIREBARNSFORELDRE: I den nye sesongen av «Bloggerne» får vi bli med Monica og Chris Nyhus på fødestua når datteren Emily blir født. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Tingen var at dagen han hadde time for steriliseringen fikk han påvist corona. Og da tenkte jeg bare: «dette er meningen, nå skal vi ha en til baby». Men nei da, plutselig var strengen kuttet.

Chris på sin side er overbevist om at det var et helt riktig valg.

- Jeg vet ikke om vi er helt enige ennå, men jeg er i alle fall veldig trygg på min avgjørelse, understreker han.

Selve prosessen beskriver han som veldig fin og mer eller mindre smertefritt, selv om han innrømmer at han skrek et par ganger.

DEBUTANTER: Monica Nyhus er ny TV 2-blogger, og hun og ektemannen Christoffer får seg et sjokk i første episode. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Komplett

Når en mann utfører en sterilisering, eller «kutter strengen» som Nyhus sier, er det gjerne for å ikke kunne gjøre en kvinne gravid lengre. Akkurat det synes Monica er litt kjipt:

- Det er litt vemodig. Jeg har jo gått gravid fire ganger, og det er den fineste tiden. Den spenningen opp mot en ultralyd og foran en fødsel - det blir trist å ikke skulle ha den igjen.

- Samtidig er jeg evig takknemlig for de fire gangene jeg fikk oppleve det og ikke minst de fire friske barna vi har. Men det er lov å kjenne på at det er litt trist, forteller hun.

Chris kan også skrive under på at han er svært fornøyd med de fire barna de har og har ikke noe behov for en ytterligere familieforøkelse.

- Nå er vi komplett! avslutter han.

LES OGSÅ: Venter barn en måned etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer