Litt vel tidlig å forlove seg?

Kat von Ds forlovede skilte seg for syv måneder siden...

FORLOVET: Jesse James og Kat Von D er forlovet etter å bare ha vært sammen i omtrent et halvt år. Her er de to avbildet sammen på en galla i Los Angeles forrige uke.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Jesse James og Kat Von D er forlovet etter å bare ha vært sammen i omtrent et halvt år. Her er de to avbildet sammen på en galla i Los Angeles forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tatoveringsdronning Kat von D (28), kjent fra TV-serien «LA Ink», har forlovet seg med motorsykkelbygger og TV-personlighet Jesse James (41), melder People.

-Jeg er så beæret over at hun sa ja. Å bli gammel med henne kommer til å bli utrolig kult! sier James til People.

Nyheten om forlovelsen har en lett eim av noe skandaløst over seg - det er kun syv måneder siden Hollywood-stjernen Sandra Bullock (46) skilte seg fra James. Han skal ha vært utro mot Bullock, angivelig som en følge av at han ble misbrukt som barn.

Men Kat von D og hennes utkårede bryr seg tilsynelatende ikke om fortiden. Hun har på sin side vært gift med tatovøren Oliver Peck, og hun avsluttet forholdet med Mötley Crüe-medlem Nikki Sixx kort tid før hun begynte å date James.

På tross av at begge har flere skjeletter i forholdsskapet er de to altså overlykkelige over å ha funnet hverandre. Det nyforlovede paret sender hverandre blant annet sukkersøte hilsener på Twitter:

- Baby? Du gjør det så enkelt for meg å gjøre alt jeg kan for å vise deg hvor utrolig du er. Jeg ser det så klart. Min andre halvdel, skrev von D på James' Twitterprofil 16. januar.

Og James selv er ikke dårligere til å uttrykke sine følelser for den tatoverte skjønnheten. I intervjuet der nyheten om forlovelsen kom frem, la han ikke skjul på hvor lykkelig han er.

- Jeg har aldri møtt noen som er så snill og kjærlig, og som virkelig vil gjøre verden til et bedre sted hver eneste dag. Min kjærlighet til henne er ubeskrivelig.

Etter såpass mange store ord blir det spennende å se hvor lenge forlovelsen - og ekteskapet varer...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, hun kysser en transe!