Jamina Blipp:

- Litt tyngre denne runden

Jamina Blipp åpner opp om svangerskapet.

VENTER BARN: Stian og Jamina Blipp venter sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli
VENTER BARN: Stian og Jamina Blipp venter sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

For bare noen få uker siden kunne tv-profil Stian Blipp (31) og kona Jamina Blipp (31) dele den hyggelige nyheten om at de venter sitt andre barn siden.

Paret har datteren Noelle fra tidligere. Hun kom til verden i 2018.

I podkasten «Hjelp, vi er gravide igjen!» kunne Jamina nylig avsløre at hun «spydde som en gris» like før hun fant ut at hun var gravid igjen, men nå er heldigvis formen bedre.

Det forteller Jamina selv til Se og Hør, hvor hun samtidig røper detaljer om svangerskapet så langt.

- Det er litt tyngre denne runden, jeg er litt mer sliten og trøtt, innrømmer hun.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Videre kan hun fortelle at de største plagene og utfordringene så langt er at hun ikke får tatt hensyn til egen kropp og at det går i ett fra morgen til kveld.

- Men sånn er det vel når man har en liten spirrevipp fra før, påpeker hun.

Cravings

Stian Blipp, som frem til nylig ledet «Senkveld» sammen med Helene Olafsen, skal til høsten sette opp show i Bergen. Det betyr imidlertid ikke at kona blir alene selv om han er i en annen by.

Jamina kan nemlig fortelle at hun nå har svigerinnen, som har fått jobb på Rikshospitalet, boende hos seg fremover.

- Da er jeg i trygge hender til han rekker å komme hjem, men satser på at den lille holder seg der inne trygt og godt til han kommer hjem.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

Som nevnt har ekteparet datteren Noelle fra tidligere. At hun nå skal bli storesøster er ikke moren sikker på at hun skjønner.

- Jeg skjønner det ikke helt selv, at vi skal ha to barn. Men hun peker på magen og sier «hei baby», fortelle Jamina.

Som tidligere har hun også flere såkalte «cravings» under graviditeten, både vannmelon og grøt - alle typer grøt, legger hun til.

I podkast-episoden som kom tidligere denne uken, fortalte 31-åringen at hun og ektemannen ble litt sjokkerte da graviditetstesten var positiv.

- Men det som var veldig, veldig hyggelig var at Stian ble jo superglad. Han er egentlig i Bergen når jeg skal føde, men timing har aldri vært vår greie, sa hun i podkasten.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Tobarnsforeldre

Da Se og Hør møtte Stian i forbindelse med siste «Senkveld»-innspilling i mai, hadde han følgende å si om det å bli tobarnsfar:

- De sier jo at én er én og to er ti og slikt, så jeg er blitt advart. Men jeg velger som alltid å gå for en vrangforestilling og tenke at dette går fint.

- Tilfeldighetene skal ha det til at det blir litt roligere for meg fremover, så nå gleder jeg meg rett og slett til å bli «husfar», la han til.

Stian og Jamina Blipp giftet seg 19. mai 2018 - samme dag som prins Harry (36) fikk sin Meghan Markle (39).

LES OGSÅ: - Mageknip var baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer