Helene Olafsen:

- Litt tettere enn jeg hadde tenkt

Venter for tiden sitt andre barn.

FORELDRE IGJEN: Helene Olafsen og forloveden Jørgen Nilsen skal bli foreldre for andre gang. Kjønnet holder de foreløpig hemmelig. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORELDRE IGJEN: Helene Olafsen og forloveden Jørgen Nilsen skal bli foreldre for andre gang. Kjønnet holder de foreløpig hemmelig. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den andre uken i november kom en skikkelig gladnyhet. Da avslørte nemlig tidligere snowboardkjører og programleder Helene Olafsen (31) at hun venter sitt andre barn med forloveden Jørgen Nilsen (31).

«Snart er vi fire», skrev Olafsen enkelt og greit til et innlegg, mens Jørgensen la til følgende i et eget innlegg:

«Verdens beste lille troll skal bli storetroll».

Da Se og Hør møtte Olafsen denne uken i forbindelse med pressetreffet for TV 2s nye storsatsing «Norges nye megahit», benyttet vi også anledningen til å spørre mer om graviditeten.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- Over det verste

Det er tydelig at det er mye nerver i helspenn før lørdagens premieresending, men vi blir beroliget med at det verken blir fødsel eller oppkast på scenen.

- Er du …? rekker Se og Hør så vidt å spørre, før Helene skyter inn:

- Redd for å føde på scenen?

- Ja, eller spy?

- Jeg er over det verste, så det går nok bra, ler hun.

Paret ble foreldre for første gang våren 2020 da sønnen Louie kom til verden, og nå er det ingen tvil om at hun gleder seg til å bli mamma for andre gang.

- Jeg tror det blir koselig, jeg! Jeg er veldig fornøyd med den første vi lagde, så jeg håper det blir bra denne gangen også. Det var litt tettere enn det jeg kanskje hadde tenkt, men nå ble det nå sånn da.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Vil ikke røpe babyens kjønn

Lille Louie skal altså bli storebror til en liten lillesøster eller lillebror. Om han har forstått at det er det som skal skje, er imidlertid mer usikkert.

- Han er veldig opptatt av baby om dagen, så jeg tror han skjønner noe. Men om han skjønner at det er baby inni magen eller om det er navel som heter baby, det er jeg usikker på, flirer hun.

31-åringen røper videre at de har fått vite hvilket kjønn de venter, men det er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

Det gjør også at Se og Hør ikke kan spørre hvilke babynavn de har tenkt på, men Helene legger til:

- Jeg er åpen for bidrag der altså, vi har ikke bestemt det enda.

LES OGSÅ: - En berøring unna gråten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer