- Litt suspekt å være alene i Thailand som 47-åring

Fredrik Skavlan kjente på ubehaget da samboer Maria Bonnevie sendte ham på aleneferie.

KJENTE PÅ ENSOMHETEN: Fredrik Skavlan er vant til å være omringet av celebre gjester i «Skavlan»-studio, eller sammen med samboeren og deres datter, eller sine tre voksne barn. Da kjæresten nylig sendte ham på aleneferie til Thailand, opplevde han å være ordentlig alene for første gang.  Foto: Stella Pictures
KJENTE PÅ ENSOMHETEN: Fredrik Skavlan er vant til å være omringet av celebre gjester i «Skavlan»-studio, eller sammen med samboeren og deres datter, eller sine tre voksne barn. Da kjæresten nylig sendte ham på aleneferie til Thailand, opplevde han å være ordentlig alene for første gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programleder Fredrik Skavlan (47), som er nominert til VGs publikumspris under «Gullruten», er vant til en hverdag der han sjonglerer jobb og familieliv.

Så da samboeren, skuespiller Maria Bonnevie (40) som han har en liten datter med, nylig sendte ham på aleneferie til Thailand, var han med ett i ukjent farvann. Det forteller han til VG.

- Det har vært en absurd uke. Det er første gang i livet jeg har vært helt alene, innrømmer Skavlan overfor avisa.

Maria skulle nemlig på filmsett i Tsjekkia og ha med parets datter på turen, og hun foreslo at «Skavlan»-stjernen skulle dra på ferie imens.

Suspekt gjest

47-åringen forteller at det var litt spesielt å befinne seg mutters alene på en romantisk «resort» i eksotiske Thailand. Han tok seg i å lure på hva de andre feriegjestene syntes om ham der han satt og spiste middag alene.

- Man tenker jo litt på hva de andre tenker. En hvit mann på 47 år alene i Thailand. Det er litt suspekt. Men etterhvert begynte folk å vise omsorg og invitere meg bort til sitt bord, sier Fredrik Skavlan til VG.

I tillegg til å spise middag med britiske turister, ble redningen på aleneferien at den travle programlederen hadde med seg PC og et foredrag som måtte skrives.

LES OGSÅ: - Jeg er som skapt for farsrollen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer