Iselin Guttormsen og Catalin Andrei Mihu:

- Litt sommerfugler i magen

Går langt i å bekrefte romanseryktene med dansepartneren.

VARME FØLELSER: Romanseryktene har florert rundt Iselin Guttormsen og dansepartneren Catalin Andrei Mihu den siste tiden. Foto: Espen Solli / TV 2
VARME FØLELSER: Romanseryktene har florert rundt Iselin Guttormsen og dansepartneren Catalin Andrei Mihu den siste tiden. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Denne høsten har Iselin Guttormsen (35) og dansepartneren Catalin Andrei Mihu (28) nok en gang svingt seg over parketten i «Skal vi danse», samtidig som romanseryktene rundt dem stadig blir flere.

Forrige lørdag røk de imidlertid ut av dansekonkurransen, og i den anledning tok programlederne Helene Olafsen (32) og Anders Hoff (46) en prat med Guttormsen - og nok en gang ble relasjonen til Mihu tema.

Nettavisen omtalte saken først.

- SOMMERFUGLER I MAGEN: Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Andrei Mihu røk ut av «Skal vi danse» lørdag 15. oktober, og til Dagbladet svarer Guttormsen på spørsmål om en mulig forelskelse mellom de to danseløvene. Reporter: Maria Ludvigsen/Dagbladet Vis mer

- Skjedd mye

I «Skal vi danse»-podkasten konfronterer Olafsen sexologen med det som ble hennes siste ord på parketten forrige lørdag - nemlig at hun «ikke har så flaks i spill, men har kanskje flaks i kjærlighet», og ber henne utdype hva hun mente med det.

- Jeg har vært singel i et års tid og jeg har jo blitt veldig glad i Catalin. Det ble jeg jo allerede i fjor da vi møttes, men da var det ingen følelser eller noen ting - bare dansing. Også har det skjedd mye i løpet av et år, så da vi fikk treffe hverandre igjen så var det veldig hyggelig, innrømmer Guttormsen.

Duoen møttes for første gang da de var dansepartnere i samme program i fjor. Den gang måtte de derimot trekke seg allerede i andre sending, da influenseren hadde pådratt seg et brudd i foten.

KRASS: Iselin Guttormsen sier at dommerne må tåle å få kritikk. Video: Dagbladet TV. Vis mer

Innrømmer forelskelse

Nå, ett år senere, kan det virke som det har oppstått varme følelser dem imellom.

- Man er jo en realist og tenker at man er man inne i en boble og en veldig spesiell fase i livet, så vi tar bare én ting av gangen - men det er litt sommerfugler i magen, det er det, innrømmer hun, til ellevill jubel fra programlederne.

SOMMERFUGLER: Iselin Guttormsen innrømmer at hun har sommerfugler i magen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SOMMERFUGLER: Iselin Guttormsen innrømmer at hun har sommerfugler i magen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Guttormsen omtaler også Mihu som det «fineste mennesket og mannen jeg noen gang har møtt».

I podkasten innrømmer Guttormsen at hun kjenner på forelskelsesfølelser, og Se og Hør benytter derfor muligheten til å spørre om hun er forelsket i Mihu.

«SKAL VI DANSE»: Katrine Moholt forteller at hun ble skadet etter et løft. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: TV 2/Nora Skavhaug Vis mer

- Ja, eller jeg er veldig glad i Catalin. Vi snakker sammen hver dag etter «Skal vi danse» også, så det er veldig hyggelig. Han er en god og snill mann og vi har det fryktelig fint sammen.

Guttormsen understreker overfor Se og Hør at siden hun er tobarnsmor så er det ikke bare bare å «stupe hodeløst inn i noe fordi man kjenner på følelser», men at de heller må ta det rolig da det er en del hensyn som må tas.

- Stenger litt av

En ting hun imidlertid setter stor pris på er at de lærte hverandre å kjenne som mennesker først.

- Det er noe med det at vi lever i et samfunn hvor det ytre er i et så stort fokus, og jeg skjønner det fordi det er deilige mennesker overalt, og skjønnhetspresset og skjønnhetsidealet er så stort. Men jeg har vært ganske avslappet til det hele, og blitt veldig glad i Catalin som person. Det å utvikle følelser for et menneske for hvordan det er, framfor hvordan det ser ut, er en fin opplevelse.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

Sexologen innrømmer likevel at hun har «guarden» oppe på grunn av tidligere erfaringer i forhold og med kjærlighet.

- Det har gjort at jeg beskytter meg og er sånn «jeg skal ikke bli forelsket» og «jeg skal ikke ha kjæreste», så selv om man møter mennesker som Catalin som er en flott mann så stenger man litt av. Men jeg er veldig glad i og beundrer personligheten hans, og verdiene og holdningene han har til kjærlighet og kjønnsroller - vi er veldig like der.

Har møtt barna

- Vil du si at Catalin er i ferd med å bryte ned den muren du har satt opp?

- Ja, og det er ikke fordi han prøver å vinne mitt hjerte, men fordi vi har blitt kjent med hverandre og pratet åpent og nært om livet - han om sitt og jeg om mitt. Basert på det så finner man ut at det er et fint menneske.

«SKAL VI DANSE»: Kari Traa innrømmet på «Dansebobla» at hun stemte på seg selv under «Skal vi danse», men gjelder det alle? Video: Rød Løper/Thea Hope/Jenny Emilie Aas. Reporter: Anita Kristiansen. Vis mer

Selv om de nå ikke skal møtes på dansesenteret hver dag, forsikrer 35-åringen om at de fortsatt får tid til å treffe hverandre.

- Vi får jo møttes, men når jeg har barna så er jeg med de. Men han har vært mye hjemme hos oss og møtt barna og de er veldig glade i ham og spør om han vil komme på besøk, forteller Guttormsen.

LES OGSÅ: - Jeg ble illsint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer