- Litt skummelt å klippe seg kort

Men Hanne Sørvaag var sikker på at hun ville kle den nye frisyren.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hanne Sørvaag (33) sjarmerte Norges befolkning som en av de fire mentorene i «The Voice». I slutten av mai var det finale i talentprogrammet der Martin Halla stakk av med seieren.

Torsdag  kveld tok Hanne seg fri for å nyte tiden med sol, sommer og kjendisvenner på Elle-festen på den franske ambassaden i Oslo. Den flotte blondinen hadde valgt en hvit kjole og hudfargede hæler, men fikk likevel mest oppmerksomhet for sin nye, korte frisyre.

- Jeg følte at jeg trengte en finalefrisyre og jeg vet at jeg kler kort hår. Det er litt skummelt å klippe seg, men jeg hadde det ikke så veldig langt fra før. Jeg kan alltid la det vokse ut igjen hvis jeg vil ha det tilbake. Det er lettstelt og deilig nå når det er fint vær, sier Sørvaag til Seoghør.no.


Hanne tar seg ikke fri selv om det er sommer og skal snart til Nashville for å jobbe med en ny plate, som etter planen kommer i november.

- Det blir veldig gøy. Det blir et countryalbum og jeg skal samarbeide med folk som blant annet har jobbet med Taylor Swift.

Nå som «The Voice» er over synes artisten der er fint å fokusere på musikken.

- Det blir deilig. Jeg er glad i variasjonen med å være på TV, opptre og skrive sanger til meg selv og andre.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kan være ferdig med fotball for godt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer