DRØMMER OM VEGAS-BRYLLUP: - Jeg synes alle skal gifte seg i Las Vegas en gang i livet, sier Jenny Skavlan til "Ditt Bryllup" Foto: Seher.no/Kirsti I.Ertsås
DRØMMER OM VEGAS-BRYLLUP: - Jeg synes alle skal gifte seg i Las Vegas en gang i livet, sier Jenny Skavlan til "Ditt Bryllup" Foto: Seher.no/Kirsti I.ErtsåsVis mer

- Litt redd de får en mms fra Las Vegas

Jenny Skavlan vil gifte seg med Elvis som prest.

SEHER.NO: TV-programlederen Jenny Skavlan (23) har siden 2008 vært sammen med den tidligere "Klovner i kamp"-rapperen Thomas "Fingeren" Gullestad, men har holdt kortene tett til brystet når det gjelder spekulasjoner om de to planlegger å gifte seg.

Til bladet "Ditt Bryllup" letter imidlertid på Jenny på sløret og avslører at hun drømmer om å gifte seg i en alternativ seremoni i gambling-byen Las Vegas.

- Jeg er litt redd venner og familie kommer til å motta en MMS fra Las Vegas, med meg, min nydøpte ektefelle og en prest iført Elvis-kostyme. Det hadde vært rått!

Jenny avslører også at hun ikke ser noe galt i å gifte seg flere ganger i løpet av livet med forskjellige menn.

- Jeg tror heller ikke det er noe galt i å ha noen skilsmisser på baken. Men det er kanskje ikke like rørende for en far å følge dattera opp kirkegulvet og gi henne bort andre gang... da synes jeg heller eks-mannen skal følge bruden opp og gi henne videre, sier hun til "Ditt Bryllup".

Jenny Skavlan er for tiden travelt opptatt med innspillingen av TV 3s nye matprogram "Master Chef", som kommer på skjermen senere i år.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!   


LES OGSÅ: - Han hadde jeg lett klina med