Kendall Jenner:

- Litt merkelig at lillesøsteren din får barn før deg

Supermodellen åpner opp om familien i nytt intervju.

LETTER PÅ SLØRET: Den forholdsvis tilbakeholdne blant Kardashian-søstrene, Kendall Jenner, letter på sløret i nytt intervju om hvordan hun opplevde lillesøsteren Kylie Jenners (t.v.) graviditet. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ Shutterstock/ NTB Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: Den forholdsvis tilbakeholdne blant Kardashian-søstrene, Kendall Jenner, letter på sløret i nytt intervju om hvordan hun opplevde lillesøsteren Kylie Jenners (t.v.) graviditet. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kendall Jenner (22), er ikke helt som resten av søskenflokken. Mens søstrene gledelig deler smått og stort fra hverdagen, er Kendall av det mer anonyme slaget.

Det viste hun også i sitt nyeste intervju med magasinet Elle. 22-åringen var nemlig ikke komfortabel med å la seg intervjue av hvem som helst, og ba derfor om at venninnen og popstjernen Lana Del Rey (32) skulle gjennomføre intervjuet.

Til gjengjeld ble intervjuet kanskje mer personlig enn det ellers ville blitt, da Kendall blant annet åpnet opp om hva hun egentlig synes om at lillesøster Kylie Jenner (20) ble mor før hun selv ble det.

Ble sjokkert

Det var mange som ble sjokkerte da den yngste i Kardashian-familien ble mor til datteren Stormi Webster i februar. Tross evinnelige spekulasjoner blant fansen og i mediene, hadde graviditeten vært skjult etter alle kunstens regler.

Selv om storesøster Kendall naturlig nok hadde visst om graviditeten i lang tid da nyheten ble annonsert den 4. februar, innrømmer 22-åringen at også hun ble sjokkert over graviditeten, og at det tok henne «et minutt» å prosessere nyheten.

Saken fortsetter nedenfor.

SUPERMODELL: Kendall Jenner er en ettertraktet modell. Her poserer hun i Soho, New York, for Tiffany. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SUPERMODELL: Kendall Jenner er en ettertraktet modell. Her poserer hun i Soho, New York, for Tiffany. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Det er naturligvis litt merkelig at lillesøsteren din får barn før deg. Jeg hadde ikke forventet at det skulle bli sånn. Men det er vakkert, sier hun i intervjuet.

Hun forteller videre at, som med søsken flest, har det tidvis vært mye krangling også mellom henne selv og lillesøster Kylie.

Nå mener Kendall morsrollen har endret lillesøsteren, og at de to nå står nærmere hverandre enn noensinne.

- Det har brakt oss nærmere hverandre. Vi har alltid vært veldig nære, men vi har kranglet hele tiden. Dette har gjort at hun har blitt mer kjærlig overfor meg, sier Kendall.

Saken fortsetter nedenfor.

Ignorerer kommentarfeltene

De siste årene har 22-åringen vært åpen om sine problemer med angst. Problematikken delte hun åpent med fansen på sin offisielle nettside, og tematikken var også svært sentralt i forrige sesong av «Keeping Up With The Kardashians».

På nettsiden skrev Kendall blant annet at hun hadde funnet metoder for å lære seg å mestre angsten.

«Angst har vært et stort hinder for meg, og det har vært vanskelig å forholde seg til det siste året (bekymringer for egen sikkerhet har ikke akkurat hjulpet), men jeg tror jeg endelig lærer å takle angstproblemene mine».

Saken fortsetter under videoen.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Kendall avslørte videre at pusteøvelser, samt meditasjon hvor hun tvinger seg til å flytte tankene til indre steder, har vært viktig for å få bukt med problemene.

I intervjuet med Elle avslører hun også at hun har tatt et aktivt valg om å ignorere alt støyet rundt seg selv, også i form av kommentarfeltene i sosiale medier fra både fremmede og sin egen slekt.

Hun er nemlig fast bestemt på at hun ikke vil leve livet gjennom mobilskjermen og være avhengig av andres tilbakemeldinger.

- Vennene mine sier alltid, «du er så mye mer avslappet og normal enn folk noensinne ville tro», sier 22-åringen.

LES OGSÅ: Kendall i hardt vær etter spydig kommentar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer