- Litt mer muskler håper jeg det blir

Skuespiller Gitte Witt gleder seg til å merke «Skal vi danse»-treningen på kroppen.

DANSEKLAR: Skuespiller Gitte Witt er godt trent etter å ha trent mye tidligere, og er ikke redd for å gå ned i vekt i høstens «Skal vi danse» - selv om hun håper å bygge mer muskler. I 2013 viste hun sin veltrente fysikk i Fam Irvolls motevisning under Oslo Fashion Week (t.h).  Foto: Andreas Fadum/ Espen Solli
DANSEKLAR: Skuespiller Gitte Witt er godt trent etter å ha trent mye tidligere, og er ikke redd for å gå ned i vekt i høstens «Skal vi danse» - selv om hun håper å bygge mer muskler. I 2013 viste hun sin veltrente fysikk i Fam Irvolls motevisning under Oslo Fashion Week (t.h). Foto: Andreas Fadum/ Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig ble skuespiller Gitte Witt (32) annonsert som en av deltakerne i høstens «Skal vi danse», TV 2-programmet der en rekke kjendiser har gått mye ned i vekt.

Da «Søvngjengeren»-stjernen deltok på venninnen Jenny Skavlans (29) smykkelansering nylig, fortalte hun Seoghør.no at hun ikke er bekymret for å bli tynnere som følge av all dansingen.

- Jeg har trent veldig mye tidligere, og har spilt fotball i mange år. Jeg er vel ikke den typen deltaker som skal gå masse ned i vekt, hehe, sier Witt med et smil.

Dansetreningen begynner ikke før i starten av august, men skuespilleren innrømmer at hun allerede er veldig nervøs - selv om hun også gleder seg. Hun er innstilt på at høsten kan bli svært fysisk krevende.

- Man blir nok mer som en idrettsutøver, at man trener masse og spiser mer samtidig. Litt mer muskler håper jeg at det blir da! innrømmer Witt overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

GODE VENNER: Gitte Witt var en selvskreven gjest da Jenny Skavlan (t.v) lanserte sin første smykkekolleksjon for et par uker siden. Den slanke skuespilleren var også gjest i Jennys bryllup og på lanseringen av bikinikolleksjonen hennes i fjor (t.h). Foto: Tor Lindseth/ Andreas Fadum
GODE VENNER: Gitte Witt var en selvskreven gjest da Jenny Skavlan (t.v) lanserte sin første smykkekolleksjon for et par uker siden. Den slanke skuespilleren var også gjest i Jennys bryllup og på lanseringen av bikinikolleksjonen hennes i fjor (t.h). Foto: Tor Lindseth/ Andreas Fadum Vis mer

I fjorårets «Skal vi danse» vakte Line Verndal (43) oppsikt med de imponerende magemusklene hun utviklet i TV 2-programmet.

- Jeg har jo fått litt nye magemuskler. Da tenkte jeg at når jeg har det så er det greit å vise det frem, sa Verndal til Seoghør.no dengang.

Vil ikke på diett

Om Gitte Witt har magemuskler av «Himmelblå»-stjernens kaliber som mål, vites ikke.

Foreløpig er planen hennes å «bare trene mest mulig for å danse best mulig». Noen kostholdsplan som skal bidra til den ønskede muskelbyggingen, har ikke Witt lagt opp til for øyeblikket.

- Jeg har ikke planlagt noen hardcore diett, jeg er så glad i «min» mat, avslører hun.

Gitte Witt, som tidligere har datet «True Blood»-kjekkas Alexander Skarsgård (38), fortalte i 2013 til Dagbladet Magasinet at hun utviklet anoreksi som 16-åring.

 

Saken fortsetter under bildet.

VELTRENT: Line Verndal valgte å vise frem den veldefinerte magen den intense dansetreningen gav henne. Her er hun i aksjon på parketten med partner Glenn Jørgen Sandaker i oktober 2014. Foto: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures
VELTRENT: Line Verndal valgte å vise frem den veldefinerte magen den intense dansetreningen gav henne. Her er hun i aksjon på parketten med partner Glenn Jørgen Sandaker i oktober 2014. Foto: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures Vis mer

I dag har den slanke skuespilleren, som liker å vise hud om sommeren, et svært avslappet forhold til mat. Hun ser ikke for seg å leve på eggehviter og proteinshake under «Skal vi danse»-deltakelsen.

- Jeg spiser det jeg har lyst på egentlig, alt fra hamburgere til pasta og til salater. Og noe søtt til frokost; granola, juice, og brødskiver med mandelsmør er jeg veldig glad i. Men jeg hadde spist croissant til frokost hver dag - om det hadde vært sunt, forteller hun til Seoghør.no.

Siden i fjor har Gitte Witt vært lykkelig sammen med den svenske fotografen Filip Loebbert, som hun kom sammen med på Høyer-fest i august i fjor.

- Jeg har reist sammen med kjæresten min. Vi har vært i Italia, Sverige og Oslo. Det har vært en veldig fin sommer, fortalte hun til Seoghør.no dengang.

NED I VEKT: TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid vant «Skal vi danse» i 2009 sammen med Elena Bokoreva Wiulsrud. Han gikk ned flere kilo med all dansetreningen. Foto: Tor Lindseth
NED I VEKT: TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid vant «Skal vi danse» i 2009 sammen med Elena Bokoreva Wiulsrud. Han gikk ned flere kilo med all dansetreningen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tenkte «Hvordan skjedde dette?»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer