- Litt mer muskler håper jeg det blir

Skuespiller Gitte Witt gleder seg til å merke «Skal vi danse»-treningen på kroppen.

DANSEKLAR: Skuespiller Gitte Witt er godt trent etter å ha trent mye tidligere, og er ikke redd for å gå ned i vekt i høstens «Skal vi danse» - selv om hun håper å bygge mer muskler. I 2013 viste hun sin veltrente fysikk i Fam Irvolls motevisning under Oslo Fashion Week (t.h).  Foto: Andreas Fadum/ Espen Solli
DANSEKLAR: Skuespiller Gitte Witt er godt trent etter å ha trent mye tidligere, og er ikke redd for å gå ned i vekt i høstens «Skal vi danse» - selv om hun håper å bygge mer muskler. I 2013 viste hun sin veltrente fysikk i Fam Irvolls motevisning under Oslo Fashion Week (t.h). Foto: Andreas Fadum/ Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig ble skuespiller Gitte Witt (32) annonsert som en av deltakerne i høstens «Skal vi danse», TV 2-programmet der en rekke kjendiser har gått mye ned i vekt.

Da «Søvngjengeren»-stjernen deltok på venninnen Jenny Skavlans (29) smykkelansering nylig, fortalte hun Seoghør.no at hun ikke er bekymret for å bli tynnere som følge av all dansingen.

- Jeg har trent veldig mye tidligere, og har spilt fotball i mange år. Jeg er vel ikke den typen deltaker som skal gå masse ned i vekt, hehe, sier Witt med et smil.

Dansetreningen begynner ikke før i starten av august, men skuespilleren innrømmer at hun allerede er veldig nervøs - selv om hun også gleder seg. Hun er innstilt på at høsten kan bli svært fysisk krevende.

- Man blir nok mer som en idrettsutøver, at man trener masse og spiser mer samtidig. Litt mer muskler håper jeg at det blir da! innrømmer Witt overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

I fjorårets «Skal vi danse» vakte Line Verndal (43) oppsikt med de imponerende magemusklene hun utviklet i TV 2-programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.