«Skal vi danse»:

- Litt lyst til å kvele hverandre

Aleksander Hetland og Helene Spilling innrømmer at ikke alt er rosenrødt.

MANGE UENIGHETER: Aleksander Hetland og Helene Spilling gjør det bra på parketten, men de gode resultatene kommer ikke uten uenigheter. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB
MANGE UENIGHETER: Aleksander Hetland og Helene Spilling gjør det bra på parketten, men de gode resultatene kommer ikke uten uenigheter. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist lørdag danset Aleksander Hetland (39) og Helene Spilling (26) en argentinsk tango til låten «Mother» av Highasakite. Temaet for sendingen var «Min helt» og Hetland valgte å hylle moren sin.

For dansen vanket det tre tiere fra dommerpanelet, altså full pott, og det kom neppe overraskende på at duoen fikk bli med videre etter at stemmene var talt opp. Men suksessen kommer ikke helt uten friksjon og uenigheter - det kan Hetland og Spilling avsløre.

- Ømt tema

- Det har vært et fint, men også litt ømt tema for min del. Så det har vært viktig for meg å få det til, uttalte Hetland overfor Se og Hør etter lørdagens sending.

FØRSTE GANG: Aldri før har så mange dansepar fått topp score i «Skal vi danse.» Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har hatt sene treninger, og det har ikke bare vært lett. Det vi leverer sammen nå, det er jeg utrolig stolt av. Det betyr veldig mye for meg at vi legger alt ute på parketten der i dag.

- Hvorfor har det vært så ømt og viktig å gjøre det bra akkurat denne uken?

- Jeg vil alltid gjøre det bra, men når det handler om noen andre enn meg selv også, så har man litt ekstra respekt for temaet. Man vil ikke skuffe noen og det er litt ekstra press.

FØLSOM DANS: Aleksander Hetland viste sterke følelser på dansegulvet lørdag. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB
FØLSOM DANS: Aleksander Hetland viste sterke følelser på dansegulvet lørdag. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Vis mer

Selv om det er Hetlands historie og følelser som ble portrettert på dansegulvet, var det en utfordrende uke også for dansepartneren.

- Fra min side så er det utfordrende å koreografere noe som skal passe til hans historie - at jeg skjønner hva budskapet hans er og hva han har lyst til å vise. Men han er jo veldig flink til å komme med forslag selv og med en gang si «det liker jeg, det liker jeg ikke».

DANSET SAMMEN: Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli om hvordan det var å danse sammen på «Skal vi danse»-parketten. Bilder fra TV 2 Vis mer

- Så det har vært en utfordrende uke for meg også, for jeg vil at det han leverer skal føles riktig, følger Spilling opp.

- Hun må høre på meg

- Det er viktig for meg å kunne snakke til Helene og si «ja, det er sikkert kule dansetrinn, men det føles ikke helt riktig nå», fortalte Hetland og la til at dansepartneren da finner nye løsninger.

- Når jeg føler meg komfortabel danser jeg også bedre, konstaterer 39-åringen.

Han er også tydelig på at proffdanseren er nødt til å lytte til hans ønsker, og drar en parallell til reklamebransjen, som han selv jobber i.

UTE: Kari Traa røyk ut av lørdagens episode av «Skal vi danse: all stars.» Video: Rød Løper Vis mer

- Da skal man lage ting for kunder, men man må alltid skjønne hva de vil først.

- Jeg føler vi har en bra dialog på det, følger Spilling opp.

- Trenger friksjon

- Så det er ikke noen uenigheter?

- Jojo, vi har mange uenigheter, svarer proffdanseren kontant.

- Masse uenigheter - men man trenger litt friksjon, eller så får man ikke noe bra produkt, mener Hetland.

- Har dere kranglet skikkelig?

Hetland kommenterer raskt og kort at de «bare har vært litt slitne», dansepartneren derimot har et saftigere og mer humoristisk svar på lager.

KJENDISMANAGER: David Eriksen jubler over at Iselin Guttormsen, som er i stallen hans, er med i høstens «Skal vi danse». Men hun var ikke den eneste som ble spurt. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Vi har ikke kranglet, vi har bare hatt litt lyst til å kvele hverandre denne uken. Men det går bra, vi er venner.

- Vi er klar for en ny uke, men det hadde vært digg med en fridag, ler Hetland og gir uttrykk for at han snakker om en dag fri fra Spilling.

LES OGSÅ: Åpner opp om samlivsbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer