Emilie Enger Mehl:

- Litt gøy å være singel

Letter på sløret om singellivet.

DELER ÆRLIG: Emilie Enger Mehl forteller om hva slags date hun foretrekker å bli invitert på. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DELER ÆRLIG: Emilie Enger Mehl forteller om hva slags date hun foretrekker å bli invitert på. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emilie Enger Mehl (29) har trolig travle dager i toppjobben som Justis-og beredskapsminister, den yngste i Norge noensinne.

Man skulle kanskje tro at Mehl dermed har lite tid til dating og romanser, men i podkasten «Ida med hjertet i hånden» letter 29-åringen på sløret om både privatliv, press og dating.

OVERRASKELSE: Det ble god stemning da Emilie Enger Mehl fikk besøk av to kjenninger i livesendingen før Gullruten. Video: Rød Løper Vis mer

Ikke på Tinder

Til programleder Ida Fladen (36) forteller Mehl at hun har vært singel i et par år. Selv om hun ikke er aktiv i datingverden for tiden, innrømmer hun at det av og til hadde vært hyggelig å ha noen å komme hjem til.

- Det er hyggelig å ha en person man kan stole fullt og helt på som man kan snakke med, men jeg har veldig gode venninner også som jeg er en del sammen med. Jeg synes egentlig det er litt gøy å være singel.

Se og Hør har vært i kontakt med Emilie Enger Mehls rådgiver, Torleik Svelle, som opplyser om at Mehl ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Justis-og beredskapsministeren er ikke å finne på datingappen Tinder. Dersom man imidlertid får sjansen til å invitere henne på date, kan hun fortelle at hun foretrekker en aktivitet eller å gå en tur.

FLØRTING: Under årets Kompani Lauritzen florerte det med romanserykter mellom justisminister Emilie Enger Mehl og programleder Dennis Siva Lie. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

- Jeg er veldig glad i å bli overrasket, jeg synes det er gøy med nye, spennende og utfordrende ting. Jeg føler ikke at jeg må ha full kontroll på hva som skal skje, så jeg kunne godt overlatt den planleggingen til den andre personen, hvert fall i starten.

Statsråden beskriver seg selv som en romantisk person, men tror jobben kan by på en mulig ulempe når det gjelder dating.

- I jobbhverdagen er jeg veldig bevisst på å være kontrollert, rolig og trygg. Det kan jo bli litt spenningsdrepende i andre sammenhenger, fordi når man skal på en date, så er det litt fint å kjenne på at man er spent og nervøs. Jeg kan nesten noen ganger bli så kontrollert at det blir litt kjedelig.

- Setter litt begrensninger

I et tidligere intervju med KK har Mehl tidligere åpnet seg om den økende oppmerksomheten etter både «Kompani Lauritzen»-deltakelsen, samt jobben hennes. Det skal likevel ikke ha ført til noe mer action på datingfronten.

P3 GULL: Justisminister Emilie Enger Mehl var ett av mange kjente fjes som dukket opp på den røde løperen i forkant av P3 Gull. Her svarer hun på spørsmålet om hva som er det verste med jula. VIDEO: Jonas Hammer / Dagbladet Vis mer

- Tiden setter litt begrensninger. Skal jeg være ærlig, så er det ikke det jeg har tenkt mest på det siste halvåret. Det er noen uker hvor det ikke er så mange timer til overs. Det er et litt spesielt liv akkurat nå, uttalte hun den gang til magasinet.

- Min tilnærming til dating, har vært og er at jeg tar det som det kommer. Der tror jeg folk er litt forskjellig. Ut ifra folk jeg kjenner, så er det noen som er veldig søkende, og andre er det ikke. Begge deler fungerer, men jeg bare jobber og lever, og så får vi se.

LES OGSÅ: Bekrefter endelig forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer