- Litt flaut å ta undertøysbildene

Artist Sandra Lyng Haugen innrømmer at det var litt pinlig å ta lettkledde bilder, men er stolt av resultatet.

SEOGHØR.NO: Denne høsten er artist Sandra Lyng Haugen aktuell med singelen «Electric city», egen realityserie på TV 2 og som modell for undertøysmerket Sloggi.

Denne uken lanserte undertøysmerket kampanjen der artisten figurerer som modell. Fredag inviterte Sandra til intimkonsert og lansering av de nye, sexy bildene.

Hun innrømmer at hun syns det var litt pinlig å ta bilder i bare undertøy.

SEXY SOM MODELL: Sandra Lyng Haugen er stolt av å være undertøysmerket Sloggis nye kampanjemodell.
SEXY SOM MODELL: Sandra Lyng Haugen er stolt av å være undertøysmerket Sloggis nye kampanjemodell. Vis mer

- Det er ikke akkurat noe jeg har sett for meg, så det var litt flaut da jeg skulle ta bildene, men heldigvis var det en god kompis av meg som tok de. Så det ble helt greit, smiler den søte artisten overfor Se og Hør.no.Hun forteller at hun ikke var i tvil da hun ble spurt om å være modell for merket.

- Det er et kult merke! Det har eksistert lenge, og jeg har alltid brukt det. Det kjennes ut som at du går naken når du har det på, og den nye «Invisible»-kolleksjonen de har nå er også veldig sexy, forteller Sandra.

Tidligere i år fant hun kjærligheten med CLMD-artist Martin Bjercke (26). Han støtter kjærestens valg om å stille opp som undertøysmodell.

ELEGANT: Ikke alle bildene er lettkledde. Dette bildet illusterer at undertøyet skal kunne brukes under tettsittende klær.
ELEGANT: Ikke alle bildene er lettkledde. Dette bildet illusterer at undertøyet skal kunne brukes under tettsittende klær. Vis mer

- Han syns bildene er fine! Han støtter meg, smiler Sandra.

Egen tv-serie på TV 2

VAKRE BILDER: Sandra i ett av bildene fra serien.
VAKRE BILDER: Sandra i ett av bildene fra serien. Vis mer

Sandra er en populær dame for tiden. Snart er hun også aktuell med sin egen tv-serie. Realityserien har fått navnet «Sandra usensurert» og skal gå på TV 2 Bliss.

- Det er rett og slett en serie om meg og mine ups and downs, og mitt liv. Det jeg har gått igjennom og gjort for å komme til det type «comebacket» som jeg har hatt, forklarer Sandra.

- Man får se meg grine, være forbanna, og jubel og at jeg blir rørt. Jeg har faktisk sluppet kameraene til på alt, så man blir kjent med akkurat sånn jeg er, både at jeg banner, må tisse, og ja, ler hun.

- Er du spent på responsen?

- Ja, jeg er spent. Jeg håper selvfølgelig at folk liker det, men man vet jo aldri hvordan reaksjonene kommer til å bli, men det er ikke noe jeg kunne gjort annerledes. Alt er helt ekte!