- Litt flaut å ta undertøysbildene

Artist Sandra Lyng Haugen innrømmer at det var litt pinlig å ta lettkledde bilder, men er stolt av resultatet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne høsten er artist Sandra Lyng Haugen aktuell med singelen «Electric city», egen realityserie på TV 2 og som modell for undertøysmerket Sloggi.

Denne uken lanserte undertøysmerket kampanjen der artisten figurerer som modell. Fredag inviterte Sandra til intimkonsert og lansering av de nye, sexy bildene.

Hun innrømmer at hun syns det var litt pinlig å ta bilder i bare undertøy.

- Det er ikke akkurat noe jeg har sett for meg, så det var litt flaut da jeg skulle ta bildene, men heldigvis var det en god kompis av meg som tok de. Så det ble helt greit, smiler den søte artisten overfor Se og Hør.no.Hun forteller at hun ikke var i tvil da hun ble spurt om å være modell for merket.

- Det er et kult merke! Det har eksistert lenge, og jeg har alltid brukt det. Det kjennes ut som at du går naken når du har det på, og den nye «Invisible»-kolleksjonen de har nå er også veldig sexy, forteller Sandra.

Tidligere i år fant hun kjærligheten med CLMD-artist Martin Bjercke (26). Han støtter kjærestens valg om å stille opp som undertøysmodell.

- Han syns bildene er fine! Han støtter meg, smiler Sandra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer