- Litt ecstasy har vel ingen dødd av

Lady Gaga sjokkerer igjen...

SJOKKERER IGJEN: Lady Gaga er kjent for sine mange kontroverseille uttalelser, og nå sjokkerer hun igjen. Foto: All Over Press
SJOKKERER IGJEN: Lady Gaga er kjent for sine mange kontroverseille uttalelser, og nå sjokkerer hun igjen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga, eller Stefani Germotta (24) som hun egentlig heter, lever i dag det glade liv som superstjerne, men livet har ikke alltid vært en dans på roser for artisten.

I fjor avslørte popstjernen at hun lenge slet med store narkotikaproblemer, og at det var faren Joseph som reddet henne fra å bli helt avhengig av dop.

Men selv om 24-åringen har sluttet med narkotika, er hun slett ingen motstander av dop.

- Litt ecstasy nå og da har vel ingen dødd av, men jeg driver egentlig ikke med dop, sier hun til Times Online, ifølge Aftonbladet.

Til avisen innrømmer «Telephone»-stjernen at hun selv er ferdig med dop, og at hun sverger til sigaretter og whisky dersom hun trenger å slappe av.

Stjernen uttalte tidligere i år at hun sliter med å sove, og at hun stadig hjemsøkes av alle tankene sine.

- Jeg tar medisin for det. Jeg kan overhodet ikke kontrollere tankene mine. Men jeg liker det, sa hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Lady Gaga klar for Oslo