Ryan Reynolds:

- Litt av en opplevelse

Hollywood-stjernen åpner seg om det å være far for tre døtre.

TREBARNSFORELDRE: Ryan Reynolds og Blake Lively stiller sjelden opp på bilder med barna. Her er de avbildet med James og Inez for fem år siden i Hollywood. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Splash News / NTB
TREBARNSFORELDRE: Ryan Reynolds og Blake Lively stiller sjelden opp på bilder med barna. Her er de avbildet med James og Inez for fem år siden i Hollywood. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå ti år siden Ryan Reynolds (44) og Blake Lively (33) traff hverandre for første gang. Det var da de spilte mot hverandre i superheltfilmen «Den grønne lanterne» i 2010.

På den tiden var Hollywood-stjernene i forhold på hver sin kant, men da de begge ble single samtidig året etter, fant de raskt tonen. Siden den gang har det gått slag i slag for dem.

Kun ett år etter at de begynte å date, ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i South Carolina høsten 2012.

To år senere så parets datter James (6) dagens lys, og som perler på en snor kom Inez (4) i 2016 og Betty (1) i oktober i fjor.

Vis mer

Elsker familielivet

Nå åpner Reynolds seg om livet som far, og om hvordan det er å være eneste hane i høneflokken.

- Jeg elsker å være pappa til jenter. Jeg har tre stykker, noe jeg aldri i min villeste fantasi kunne forestille meg. Da jeg vokste opp var vi bare gutter. Jeg er yngst av fire brødre, så for meg har det vært litt av en opplevelse å få tre døtre. Men jeg elsker hvert eneste sekund, fortalte han til Access nylig, ifølge US Weekly.

Videre delte skuespilleren at han har stor beundring for kona og døtrene.

- Jeg tuller ikke, men de er de beste menneskene jeg kjenner. Hvis det skjer noe vilt eller skummelt i livet mitt, så er det jentene mine jeg umiddelbart støtter meg til. De har visdom, ro, styrke og mot når det står på som verst.

Vis mer

Verner om barnas privatliv

44-åringen fikk sitt gjennombrudd i komiserien «Pizzagjengen» sent på 90-tallet og har siden gjort stor suksess i blant annet «Deadpool» og «Deadpool 2». Lively ble på sin side kjent gjennom rollen som Serena van der Woodsen i den populære dramaserien «Gossip Girl», og har også gjort seg bemerket i filmer som «The Age of Adaline» og «A Simple Favor».

Til tross for hektiske timeplaner sørger de to alltid for å sette barna først.

- Jeg prøver å være så til stede som mulig. Vi deler oss aldri for å spille inn filmer på hver vår kant. I stedet reiser vi alle sammen til samme sted. Det beste med dette er at vi ikke tilbringer mye tid fra hverandre. Jeg får være veldig mye sammen med jentene mine, forklarte han, ifølge nettstedet.

Det ettertraktede stjerneparet har vært opptatt av å prøve å holde døtrene unna rampelyset, og det finnes få bilder av familien sammen.

- Jeg føler meg mest beskyttende rundt barnas privatliv. Det er der jeg føler de er mest utsatt, når jeg er en offentlig person, uttalte Lively til Marie Claire i 2016.

- Jeg vil helst ikke forholde meg til det (paparazzier, journ.anm.), men vi vet hvilken verden vi er blitt en del av, og selv om vi er vant til det, så er ikke James det. Hun har ikke hatt muligheten til å selv bestemme hva hun vil, la hun til.

LES OGSÅ: - Opptrer som hun sitter i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer