Ryan Reynolds:

- Litt av en opplevelse

Hollywood-stjernen åpner seg om det å være far for tre døtre.

TREBARNSFORELDRE: Ryan Reynolds og Blake Lively stiller sjelden opp på bilder med barna. Her er de avbildet med James og Inez for fem år siden i Hollywood. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Splash News / NTB
TREBARNSFORELDRE: Ryan Reynolds og Blake Lively stiller sjelden opp på bilder med barna. Her er de avbildet med James og Inez for fem år siden i Hollywood. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå ti år siden Ryan Reynolds (44) og Blake Lively (33) traff hverandre for første gang. Det var da de spilte mot hverandre i superheltfilmen «Den grønne lanterne» i 2010.

På den tiden var Hollywood-stjernene i forhold på hver sin kant, men da de begge ble single samtidig året etter, fant de raskt tonen. Siden den gang har det gått slag i slag for dem.

Kun ett år etter at de begynte å date, ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i South Carolina høsten 2012.

To år senere så parets datter James (6) dagens lys, og som perler på en snor kom Inez (4) i 2016 og Betty (1) i oktober i fjor.

Elsker familielivet

Nå åpner Reynolds seg om livet som far, og om hvordan det er å være eneste hane i høneflokken.

- Jeg elsker å være pappa til jenter. Jeg har tre stykker, noe jeg aldri i min villeste fantasi kunne forestille meg. Da jeg vokste opp var vi bare gutter. Jeg er yngst av fire brødre, så for meg har det vært litt av en opplevelse å få tre døtre. Men jeg elsker hvert eneste sekund, fortalte han til Access nylig, ifølge US Weekly.

Videre delte skuespilleren at han har stor beundring for kona og døtrene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer